2777
2789
عنوان

من با این قوم شوهر چیکار کنم😐

486 بازدید | 26 پست

من بچه کوچیک دارم هرموقع خوابید منم میخوابم پریشب مادرشوهر و پدرشوهرم اومدن قبلش خبر ندادن آسانسور ما هم کیت داره مهمون میاد باید خودمون بریم پایین اومدن پایین وایسادن منم گوشیم سایلنت گذاشتم با بچه ام خواب بودم زنگ زدن برم بیارمشون دیدن جواب نمیدم رفتن بعد نیم ساعت بیدارشدم زنگ زدم میگن اومدیم برنداشتی مادرشوهرم با ی لحنی گفت فکر میکردن خودم جواب ندادم حالا دیشب اومدن با اخم و تخم شوهرم میگه قبلش بگین میگن نه مگه ما غریبه ایم!!! حالا پدرشوهرم برگشته میگه از اون کیتها برا ما هم بخرید بدید اومدنی علاف نمونیم😐😐من چیکار کنم چطور به اینا بفهمونم ادم قبل رفتن به جایی حداقل یساعت قبلش زنگ میزنه برا شماهم همینطورین؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرمن ک انقدر منو عذاب دادتاپیکامو بخونین پریشب سرزده پاشد اومد منم بچه هام کوچیک خونه بهم ریخته بود یکم کثیف نبود بهم ریخته بود اعصابمو خراب کرد اه چجوری بهشون بگم نیاین سرزده

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

بگو شوهرت حالیشون کنه اتفاقا آسانسور مام اونجوریه مام دوتازدیم یکی خانواده من یکی خانواده شوهرم ولی قبل اوندن میزنگن یه بار خواهرشوهرم بدون خبر اومد یهو پشت در شوهرمم ناراحت شد گف چرادرنزدی 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

عب نداره کیتو بده بهش وقتی اومدن همه لباس زیراتو بندلز وسط حال تا ادم‌شن اینا نمیدونم چرا انقد نفهمن اصن مرتیکه شاید عروست از حموم درونده باشه بعضیا هرچی پیرتر میشن خرفتر میشن

من و همسرم‌جلو تی وی دراز کشیده بودیم بعد بغل شوهرم بودم یهو دیدم پدرشوهرم مث یابو اومد داخل خودش صحنه رو دید پشماش ریخت گفتم تا تو باشی ادم شی یهو نیای داخل

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
مادرشوهرمن ک انقدر منو عذاب دادتاپیکامو بخونین پریشب سرزده پاشد اومد منم بچه هام کوچیک خونه بهم ریخت ...

دقیقا حرف دل منم همینه اخه مشکل اینه شوهر منم درک نداره بگم ناراحت میشه

مادرشوهرمن ک انقدر منو عذاب دادتاپیکامو بخونین پریشب سرزده پاشد اومد منم بچه هام کوچیک خونه بهم ریخت ...

منم خیلی از مهمون سرزده بدم میاد 

خودمم هیچ موقع بدون دعوت یا اطلاع نمیرم حتی خونه ی مادرم هم اگه شب قرار باشه برم از صبح زنگ میزنم میگم 

عب نداره کیتو بده بهش وقتی اومدن همه لباس زیراتو بندلز وسط حال تا ادم‌شن اینا نمیدونم چرا انقد نفهمن ...

چند بار شده با تاپ و شلوارک در زدن اومدن تو من درو بازکردم گفتم بیاین تو من برم لباس عوض کنم