2777
2789
عنوان

مگه میشه چجوری 😐😐😐

150 بازدید | 31 پست

دوستان دوستم سال قبل با رتبه ۸۶ هزار کشوری با سهمیه ۵ درصد حالا رتبه در سهمیشو نمیدونم پرستاری روزانه ایلام آورد چجوری آخه مگه پرستاری پشتکار نمیخواست سخت نبود چجوری با این رتبه آورد 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتیشو نمیدونم‌شاید بخاطر سهمیش باش اما دوست خودم با همین ۸۶ هزار کشور پرستاری آزاد اقلید قبول شد 

یکیشونم با ۱۰۴ هزار کشوری مامایی آزاد خودگردان استهبان

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

آره واقعاً عجیبه ولی خب ممکنه رتبه در سهمیه‌ش خیلی بهتر از رتبه کشوری بوده باشه، مخصوصاً اگه ظرفیت سهمیه ۵ درصدی اون رشته تو اون منطقه باز بوده باشه.

گاهی هم تو مناطق کم‌متقاضی مثل ایلام یا شهرای کوچیک، با رتبه‌های پایین‌تر هم قبول می‌شن چون رقابت کمتره.

در کل ترکیب سهمیه، بومی بودن، و انتخاب رشته خیلی تأثیر داره.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

معدل کتبی دوستت چند بوده میشه بگی

خب سهمیه داشته دیگه دوست منم با تراز ۳۰۰۰ هزار شد ۱۱ هزار رتبش

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

آره واقعاً عجیبه ولی خب ممکنه رتبه در سهمیه‌ش خیلی بهتر از رتبه کشوری بوده باشه، مخصوصاً اگه ظرفیت س ...

برای قبولی تو دانشگاه ازاد مناطق محروم پرستاری چه معدلی میخواد با سهمیه منطقه ۳