2777
2789
عنوان

نکاتی درمورد امتحانات نهایی📝

4079 بازدید | 160 پست

🌀میخوام یه نکته بگم برای برنامه های این روز هاتون …
هرکسی یه مشاوری داره و بالاخره بهترین برنامه براش نوشته میشه اگر برنامه هاتونو خودتون مینویسید به چنتا نکته دقت کنید …

۱)برنامه های این بازه هاتونو دیگه از زمانی دربیارید و سعی کنید حجمی ببرید جلو .
۲)اگر درسی رو تشریحی نخوندید تا حالا حس میکنید خودخوان به مشکل بر میخورید حتما کلاس برید و با برنامه همون استاد پیش برید.
۳)اگر برای نهایی یکبار فرمول بیست رو کار کردید الان بهترین کار اینه که درسنامه های فرمول بیستو یا جزوه استاد رو مرور کنید برید سراغ حل  آزمون های نهایی سال های گذشته به صورت مبحثی حل کنید .
۴)برای دروسی مثل عربی و ادبیات ابتدا دستور زبان و قواعد بخوانید بعد برید درس به درس همه چیشو بخونید .
۵)برای دینی زمان کافی بذارید و از درس اول شروع کنید  و به ترتیب برید جلو چون درس ها به هم مرتبطن بهتر یادتون میمونه و دروس آخر رو زمان کافی براش بذارید چون هم مطلب زیادی دارن و هم به نسبت فرار ترن .
۶)برای زیست شناسی علاوه بر مفاهیم به متن کتاب درسی تسلط  زیادی داشته باشید علی الخصوص درس ۷ و۸
۷)برای ریاضی جزوه طول سال استادتون رو مطالعه کنید اگر حس میکنید در حل تشریحی سوالات کمی تسلط پایینی دارید حتما کلاس تشریحی اساتید رو شرکت کنید و تشریحی حل کردن یادبگیرید و حین سوال حل کردن به خواسته طراح خوب دقت کنید همان را به دست بیارید نه چیز دیگری!
۸)برای فیزیک فرمول بیست جای استاد را کامل می‌گیرد اگر کلاسی نرفتید چند بار فرمول بیست بخونید و سپس سوالات نهایی اخیر رو بررسی کنید .
۹)برای زبان حتما روتین حفظ معنی کلمه داشته باشید و جمع نکنید برای روزهای آخر .
متن لیسینینگ های کتاب درسی رو مسلط باشید و کلماتشو خوب بخونید .
۱۰)شیمی هم استاد فراهانی و تمام !
۱۱)برای کنکور هم تحلیلک هارو به صورت روتین ببینید همه نکات مرور میشن براتون و هر پنج روز یکبار یه آزمون جامع بررسی کنید و تحلیل کنید حتی اگر زماندار کار نکردید هم اشکالی نداره بنشینید سوالات رو با دقت حل کنید و در صورت نیاز به جزوه و کتاب رجوع کنید و مرور کنید .
  و در نهایت  طبق برنامه درست همه رو باهم پیش ببرید جلو و بقچه ای  نخونید .
من خودم همین کار هارو منتهی منظم و بدور از حال بدیای کنکور اردیبهشتم انجام دادم و هم کلی رو درصدای کنکور تیرم افزودم و هم نهایی خوبی کسب کردم.

"👩🏻‍⚕️📚☕"

می خوام در مورد مهمترین بازه یعنی بازه امتحانات نهایی هم بهتون نکاتی رو بگم
تو فرجه درس های عمومی مثل فارسی و عربی و ... فقط زمانتون رو صرف این دروس کنید
تو بازه درس های تخصصی هم اول از همه درسی که نتونستید بخونیدش رو بخونید . ممکنه مثلا فصل آخر ریاضی رو قبلا نخونده باشید؛ تو فرجه این فصل رو برای نهایی می خونید ، فصل های دیگه هم اگه جاییش نیاز می بینید که برای نهایی باید مرور بشه این کار رو بکنید
بعد هم که می رید سراغ نمونه سوال حل کردن. اولویت باید با نهایی سال های قبل باشه بعد هم تالیفی ها
در آخر کار هم اونایی که برای کنکور تیر برنامه دارید ، تو فرجه درس های تخصصی یک آزمون جامع از اون درس بزنید و تحلیلش کنید
● بچه ها اگه که فرصت کردید بین امتحان ها یا تو فرجه امتحانا سعی کنید آزمون جامع هم کار کنید.( اگر کنکور ها رو نزدید اول اونا رو بزنید اگه هم که کار کردید شبیه ساز ها رو حل کنید.)
یه چند تا توصیه هم  بکنم برای دروس عمومی:
● فارسی
انشالله که یه دور رو تا فرجه امتحانِ فارسی خوندید
برای مرور هم
۱.برای مرور معنی کلمات اول دست بذارید رو معنیش و سعی کنید معنی رو به یاد بیارید اگه بلد بودید که هیچ اگه هم بلد نبودید یه علامت کنارش بزنید تا دوباره مرورش کنید .
برای معنی متن و شعر ها هم به همین صورت عمل کنید.
۲.برای دستور زبان ها تا می تونید نمونه سوال حل کنید (نگاه نو منبع خیلی خوبیه)
۳.شعر حفظی و تاریخ ادبیات هم بعد از اینکه چیزهای دیگه رو مرور کردید بیاید سراغشون
● عربی:
عربی واقعا نیار داره که پایه ای مباحث رو بلد باشید. اگه پایتون قوی هستید که نیاز نیست نگران باشید چون حجم مطالب دوازدهم زیاد نیست ولی اگه از پایه مشکل دارید یه سری دروس دهم و یازدهم مرتبط به دوازدهم رو مرور و مطالعه کنید بعد بیاید سراغ عربی دوازدهم
● دینی:
دینی هم تو فرجه تا می تونید سوال حل کنید . به آیه ها خیلی دقت کنید و مطالب قبل و بعد هر آیه رو توذهنتون بسپارید و بدونید که این آیه مربوط به این مطالب هست.
● زبان:
زبان هم که کاملا به پایه خودتون بستگی داره(مثلا خودم فقط یک ساعت قبل امتحان زبان رو خوندم و تایم فرجه زبان رو به درس های دیگه دادم)
چیزی که دیدم بین بچه ها مشکل اصلی بود قسمت listening هست. برای اینکه تا حدی آمادگی پیدا کنید و استرستون کم بشه برید فایل صوتی سال های پیش رو پیدا کنید و گوششون بدید .

"👩🏻‍⚕️📚☕"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ممنون

حجمی خوندن چجوریه

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

من مشاورم تو برنامم اصلا تست نذاشته میگه وقت نمیشه

نظرت چیه؟

بنظر خودمم وقت نمیشه فقط دارم واسه نهایی میخونم 

ولی کنکور تیر چیکار کنم

صفرم

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

من این هفته خیلی کم خوندم

از امروز جدی میخوام شروع کنم

فراهانی ویدیو نهاییشو دیدی؟خوب بود؟

اگر میشه راهنماییم کن

خیلی اضطراب دارم بنظرم نمیتونم تمومشون کنم تا هفته دیگه خصوصا فیریک تازه فصل۲ام

حفظیاتم اصن تو مخم نمیره

من جدی دارم از بعد اردیبهشت میخونم برا نهایی

ولی کنکور تیر چ کنم

صفر صفرم

اگر پیشنهادی داری بگو

کنکورم حداقل باید بالا۱۵درصد بزنم 

فرهانی واقعا خوبه؟

ماز رو میگین؟

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

من مشاورم تو برنامم اصلا تست نذاشته میگه وقت نمیشهنظرت چیه؟بنظر خودمم وقت نمیشه فقط دارم واسه نهایی ...

اشتباااه تو هی بخون تا سوال حل نکنی هیچی جدی میگم اینو

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته