🌀میخوام یه نکته بگم برای برنامه های این روز هاتون …
هرکسی یه مشاوری داره و بالاخره بهترین برنامه براش نوشته میشه اگر برنامه هاتونو خودتون مینویسید به چنتا نکته دقت کنید …
۱)برنامه های این بازه هاتونو دیگه از زمانی دربیارید و سعی کنید حجمی ببرید جلو .
۲)اگر درسی رو تشریحی نخوندید تا حالا حس میکنید خودخوان به مشکل بر میخورید حتما کلاس برید و با برنامه همون استاد پیش برید.
۳)اگر برای نهایی یکبار فرمول بیست رو کار کردید الان بهترین کار اینه که درسنامه های فرمول بیستو یا جزوه استاد رو مرور کنید برید سراغ حل آزمون های نهایی سال های گذشته به صورت مبحثی حل کنید .
۴)برای دروسی مثل عربی و ادبیات ابتدا دستور زبان و قواعد بخوانید بعد برید درس به درس همه چیشو بخونید .
۵)برای دینی زمان کافی بذارید و از درس اول شروع کنید و به ترتیب برید جلو چون درس ها به هم مرتبطن بهتر یادتون میمونه و دروس آخر رو زمان کافی براش بذارید چون هم مطلب زیادی دارن و هم به نسبت فرار ترن .
۶)برای زیست شناسی علاوه بر مفاهیم به متن کتاب درسی تسلط زیادی داشته باشید علی الخصوص درس ۷ و۸
۷)برای ریاضی جزوه طول سال استادتون رو مطالعه کنید اگر حس میکنید در حل تشریحی سوالات کمی تسلط پایینی دارید حتما کلاس تشریحی اساتید رو شرکت کنید و تشریحی حل کردن یادبگیرید و حین سوال حل کردن به خواسته طراح خوب دقت کنید همان را به دست بیارید نه چیز دیگری!
۸)برای فیزیک فرمول بیست جای استاد را کامل میگیرد اگر کلاسی نرفتید چند بار فرمول بیست بخونید و سپس سوالات نهایی اخیر رو بررسی کنید .
۹)برای زبان حتما روتین حفظ معنی کلمه داشته باشید و جمع نکنید برای روزهای آخر .
متن لیسینینگ های کتاب درسی رو مسلط باشید و کلماتشو خوب بخونید .
۱۰)شیمی هم استاد فراهانی و تمام !
۱۱)برای کنکور هم تحلیلک هارو به صورت روتین ببینید همه نکات مرور میشن براتون و هر پنج روز یکبار یه آزمون جامع بررسی کنید و تحلیل کنید حتی اگر زماندار کار نکردید هم اشکالی نداره بنشینید سوالات رو با دقت حل کنید و در صورت نیاز به جزوه و کتاب رجوع کنید و مرور کنید .
و در نهایت طبق برنامه درست همه رو باهم پیش ببرید جلو و بقچه ای نخونید .
من خودم همین کار هارو منتهی منظم و بدور از حال بدیای کنکور اردیبهشتم انجام دادم و هم کلی رو درصدای کنکور تیرم افزودم و هم نهایی خوبی کسب کردم.