2821
2789
عنوان

نکاتی درمورد امتحانات نهایی📝

| مشاهده متن کامل بحث + 10139 بازدید | 160 پست

عزیزم تراز تیرت چن بود

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ممنون بابت دعای خیرت مهربون امیدوارم بهترینا برات رقم بخور💗

ممنونم خانم دکتر عزیز💓

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه بچگی منم هست ولی اینقدرر بد گفتن ازش ک واقعا گفتم نکنه اشتباهه حالا این تعداد سالای پشت کنکور ...

به علاقت فکر کن مهم ترین چیز تو هر کاری علاقه هست

https://t.me/gypsophilaax"👩🏻‍⚕️📚☕"

شما در دوران کنکور مشاور داشتید؟ نظرتون درباره مشاور داشتن چیه

من داشتم ولی به نظر من اگه یه نفر همون سال دهم مشاور بگیر میتونه خودش از مشاورش کلی چیز یاد بگیره و بعد از چند ماه خودش برای خودش برنامه بریزه و پیش ببره

به علاقت فکر کن مهم ترین چیز تو هر کاری علاقه هست

میدونی بدتر از همه اینا ی چیز دیگ هست اینقدر پشت کنکور موندم ک نسبت ب همه چیز بی تفاوت شدم الان دیگ خودمم واقعا نمیدونم از زندگیم چی میخوام

من داشتم ولی به نظر من اگه یه نفر همون سال دهم مشاور بگیر میتونه خودش از مشاورش کلی چیز یاد بگیره و ...

من یکی از درگیری های ذهنیم اینه که خودم بهتر میتونم برنامه بریزم و نباید مشاور بگیرم درحالی که اینطور نیست و توی عمل کردن به برنامه و نوشتنش ضعیفم 

بنظرت چجوری خودمو جمع و جور کنم برای نهایی؟ قدرت شروع خوب ندارم و نمیتونم شروع کنم

من یکی از درگیری های ذهنیم اینه که خودم بهتر میتونم برنامه بریزم و نباید مشاور بگیرم درحالی که اینطو ...

فقط وقتی حوصله داری درس می‌خونی.
وقتی فقط با حال خوب درس می‌خونی، یه روز که حالت خوب نباشه، کل برنامه می‌ریزه به هم.
اشتباه اینه که منتظر می‌مونیم انگیزه بیاد، بعد بشینیم پای کتاب.درستش چیه؟ عادت درس خوندن بسازی. حتی وقتی بی‌حال یا بی‌حوصله‌ای هم خودت رو ملزم کنی درس بخونی.هدف‌هات و به هدف‌های کوچیک نمی‌شکنیوقتی فقط به رتبه زیر ۱۰۰۰ یا قبولی فلان رشته فلان دانشگاه فکر می‌کنی، ذهن دچار استرس می‌شه و نمی‌دونه از کجا شروع کنه.
درستش چیه؟ هدف و بشکن به هدفای کوچیک و روزانه. مثلا امروز فصل دوم زیست و می‌خونم. بیش از حد خودت و تحت فشار می‌ذاری.
روز اول ۱۳ ساعت می‌خونی، روز دوم دیگه خسته‌ای. چرا؟ چون بازدهی تو کمتر از ۱۳ ساعت بوده.با یه ریتم متعادل و قابل ادامه شروع کن و کم کم برسون به ساعت بالاتر. از ۸ ساعت یهو نپر رو ۱۱ ساعت. اول ۸ ساعت رو بکن ۸:۳۰، بعد ۸:۴۵ و همین‌جوری ادامه بده.برنامه‌ت اصولی نیست.
تایم جبرانی نداره، قابلیت انعطاف نداره. برنامه باید قابل اجرا باشه، نه ایده‌آل.دائم خودت و با بقیه مقایسه می‌کنی.می‌بینی فلانی فلان قدر درس خونده یا فلان درصد آورده، تو ناامید می‌شی.رقابتت باید با خودت باشه. دیروز ۷ ساعت خوندم؟ امروز سعی می‌کنم با خودم رقابت کنم و ۷:۳۰ بخونم.روندت رو بررسی نمی‌کنی.وقتی نمی‌دونی داری پیشرفت می‌کنی یا نه، سرد می‌شی.هر هفته عملکردت و بررسی کن. ببین چند تا تست زدی؟ چقدر مطالعه داشتی؟ چقدر پیش رفتی؟
حالا چه راهکار‌هایی می‌شه انجام داد؟

۱. یه بیس برای روزت تعیین کن. مثلا ۶ ساعت. هراتفاقی افتاد و هرشرایطی بود، ذهنت باید بدونه نباید زیر این ۶ ساعت مطالعه داشته باشه.
۲. برنامه‌ت رو منظم بنویس. باید هر روز دقیق بدونی قراره امروز چی‌کار کنی. (البته این‌کار ممکنه تو یه سری از بچه‌ها باعث استرس بشه‌. اگر این اتفاق برات می‌افته تمرکزت رو برنامه هفتگیت باشه)
۳. هدف‌هات و کوچیک‌ کن. نگو می‌خوام درصد ۶۰ تو کنکور بگیرم‌. به جاش تک تک کارای کوچیکی که باید برای این درصد انجام بدی و بنویس و تیک بزن
۴. حتما یه تایم‌هایی برای استراحت داشته باش که ذهنت بتونه مجددا انرژی رو بازیابی کنه.
۵. خودت و مقایسه نکن. تمرکزت رو بذار رو خودت.
۶. هر روز روندت رو یه جا ثبت کن

فقط وقتی حوصله داری درس می‌خونی.وقتی فقط با حال خوب درس می‌خونی، یه روز که حالت خوب نباشه، کل برنامه ...

مشاورم برنامه هاش همون ویژگی هایی که گفتید رو داره ولی من خرابش میکنم:))) مثلا ساعتشو زیاد میکنم و بدون استراحت می‌خوام برم جلو و کم میارم

میدونید چیه، شما میگید آروم آروم ساعت رو زیاد کنیم ولی من الان با خودم فکر میکنم دیگه وقتی برای آروم آروم نیست و باید از روزی ۱۰ یا ۱۱ ساعت شروع کرد تا تموم کرد

مشاورم برنامه هاش همون ویژگی هایی که گفتید رو داره ولی من خرابش میکنم:))) مثلا ساعتشو زیاد میکنم و ب ...

آره مشاورت درست میگه

من خودم هم گاهی اوقات بر خلاف گفته ی مشاورم عمل میکردم چون بعضی وقتا واقعا شرایطش رو نداشتم ولی برای روزای بعد سعی میکردم که بیشتر از برنامه عمل کنم تا اون روز جبران بشه

در هر صورت برات کلی آرزوی خوب میکنه امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره و موفق باشی💗🌸

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز