هر چی فک میکنم هیچ راهی ندارم دوتا بچه کوچیک ۲سال و نیمه و یه ۹ ماهه زندگی با مرد بی وجدانی که خرجشونو دیگه نمیده ۳ روزه خونه مادرم اسیرم دارم فحشای شوهرمو میشنوم هر چی التماس پدر مادرشو کردم با پسرتون حرف بزنید و یکاری کنید هیچ قدمی برداشتن چون ذره ای وجدان ندارن آخرشم گفتم نکنه از ما پول میخوای در حالی ک گفتم من هیچ پولی از شما نمیخوام فقط پسرتونو سر عقل بیارید ادعا دارن دلشون میسوزه برا نوه هاشون دریغ از هیچکاری دلم برا بچه هام کبابه هیچ راهی ندارم هیچکس و ندارم این دوتاشو بزارم پیششون برم سرکار کرایه خونمون زیاده شوهرم یه آدم بی عار گشاده که هیچی براش جز خودش دیگه مهم نیس گاهیی میگم برم خودمو بچه هامو از یجا پرت.....ولی دلم میسوزه اونا چه گناهی دارن اگه ام بدم پرورشگاه خودم دق میکنم ولی بیچاره ی درمونده شدم که هیچ راهی ندارم خودتون میدونید زندگی ی روز درمیون شیرخشک خریدن و پوشک و هزار کوفت و کرایه شوخی نیس🫠😭سر کوفت نزنید زندگی ما اینجوری نیود شوهرم یهو روانی شد....😭😭😭😭برام دعا کنید
❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات بخونی ولاغیر حلال نمیکنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمیگذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
چه اشکالی داره وقتی شرایطتت اینقدر سخته بچه ها رو ببر تحویل بده شاید دولت پیگیر شوهرت شد یا خانواده شوهرت به هر حال دولت ولش نمی کنه بلکه یه گوشمالی یا کاری کردن
حودتم کمک بگیر احتمال داره برات کاری کنن یا حمایتی بشی بتونی مستقل بشی
شما ولی و قیم بچهها نیستی که بتونی ببری بدی به پرورشگاه. اون تاپیک دیشب شرایطش جور دیگه بود که اینو میگفت. شوهرت میره به جرم آدم ربایی ازت شکایت هم میکنه بیچاره میشی
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.