2777
2789
عنوان

میخوام بچه هارو به پرورشگاه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5974 بازدید | 160 پست

خونه مامانت و بابات بمون برو سر کار کرابه خونه ندی حداقل

تا میتونی کار کن باید تنها دل خوشی این دنیات بچه هات باشن 

وقتی انگیزه داشته باشی تلاش میکنی و خدا هم کمکت میکنه   

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

اگه از منی ک تجربه چنین چیزایی دارم میپرسی میگم برو شکایت کن بابت نفقه ختدت و بچه ها جز این راهی نیست

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نفقه چقدره بعدم تا این روند دادگاه طی شه من از کجا خرج اینارو بدم

عزیزم هر چقدر باشه، دادگاه حساب میکنه هر آدم یا هر بچه چقدر خرج داره

بالاخره که باید یه حرکتی بزنی تا کی میخوای گریه کنی ضعیف باشی؟ مثلا الان مشکلی ازت حل شده؟ خانوادش کاری کردن؟

خونه مامانت و بابات بمون برو سر کار کرابه خونه ندی حداقلتا میتونی کار کن باید تنها دل خوشی این دنیات ...

خونشون کوچیکه مادرم مریض نمیتونه دوتاشو نگه داره

برو خانه امن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم یسری کار ها هست ک تو خونه هستش 

کار در منزل تو دیوار هم بزنی پیدا میکنی

مثلا بسته بندی کردن چیزمیز اینطور چیزا

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

شما ولی و قیم بچه‌ها نیستی که بتونی ببری بدی به پرورشگاه. اون تاپیک دیشب شرایطش جور دیگه بود که اینو ...

قیم من نیستم الان باید چیکار کنم قیمشون یه بی غیرت ولگرد

خونشون کوچیکه مادرم مریض نمیتونه دوتاشو نگه داره

چاره دیگه ای نداری 

از این بهتره که اجاره خونه بدی 

میتونی از یه نفر دیگ بخوای نگهشون داره 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

تا این روند طی شه....

نمیدونم چ قدر طول میکشه تا ابلاغ بیاد ولی روندش طولانیه اگه ۳ ماه پیش شکایت کرده بودی الان نوبتدادگاهت بود تا کی بلاتکلیفی اخه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

شما ولی و قیم بچه‌ها نیستی که بتونی ببری بدی به پرورشگاه. اون تاپیک دیشب شرایطش جور دیگه بود که اینو ...

تایپک دیشب چی بود؟؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

چطور یهو روانی شد؟چیزی مصرف نمیکنه؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

عزیزم هر چقدر باشه، دادگاه حساب میکنه هر آدم یا هر بچه چقدر خرج دارهبالاخره که باید یه حرکتی بزنی تا ...

آره منم موافقم 👌👌الان شوهر استارتر به وظیفه شرعی و قانونیش عمل نمیکنه و باید به خود بیاد