2777
2789
عنوان

میخوام بچه هارو به پرورشگاه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5974 بازدید | 160 پست
سلام عزیزم باید شوهرتو سربه راه کنیبااین اعصاب خوردو دوتا بچه ی کوچیک و بدون خرجی واقعا باید صبورباش ...

تنها راهش همينه

بره خونه بابا مامان شوهرش زندگي كنه چون حتما اونا با پسرشون اومدن خواستگاري اسي

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😭😭😭😭😭😭😭😭

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
چرا ۲تا بچه با این فاصله کمسن کم ازدواج میکنینزود بچه ادلزود بچه دومچه خبره

جای کامنتت‌ خالی بود...اَه‌...خوبه اسی گفت سرکوفت نزنین...همیشه باید برای کاری که شده تیکه بندازین و سرکوفت؟الان اسی میتونه به عقب برگرده و مجرد بشه؟با این حرفات کسی رو که میگه به فکر خودکشی افتادم رو بیشتر ترغیب کن که بدبخته...باشه؟با همین فرمون برو جلو ببین تو مسیرش قرار میگیری یا نه...انشاالله که نگیری

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

واقعا چی شد که بعضیا فکر میکنن باید کنترل آفرینش و حکمت خدا رو دستشون بگیرن ؟

از اونجایی که همون خدا یه چیزی به اسم مغز تو کلمون قرار داده که قبل از هر کاری فکر کنیم و بهترین تصمیم رو بگیریم. این حرف بیشتر از سر دلسوزی واسه بچه های بی گناهی است که حق دارن تو رفاه  و شرایط فیزیکی  و روانی سالم به دنیا بیان و رشد کنن. احتمالا شما از اون دسته آدم ها هستید که فکر میکنید تحت هر شرایطی باید زاد و ولد کرد و هر آنکس که دندان دهد نان دهد!

از اونجایی که همون خدا یه چیزی به اسم مغز تو کلمون قرار داده که قبل از هر کاری فکر کنیم و بهترین تصم ...

اشکال اینجاست که محاسبات و حکمت خدا رو با حساب کتاب ذهن کوچیک دنیایی آدما مقایسه میکنید. 

بله خدا نان دهد، ولی اینجا بهشت نیست که بی نقص باشه. اینجا دنیای گذراست. همان نان هم محاسبات خودش رو داره.

هر کسی که به دنیا اومده اول خدا خواسته، بعد زن و شوهر وسیله شدن.

هر چقدر هم که زن و شوهر برای بچه دار شدن تلاش کنن ، تا خدا نخواد بچه دار نمیشن.

و بودند افراد زیادی که با داشتن پیشگیری ، چون خدا خواسته بازم باردار شدن. 

از اونجایی که همون خدا یه چیزی به اسم مغز تو کلمون قرار داده که قبل از هر کاری فکر کنیم و بهترین تصم ...

اگه خوب مطلبشو خونده باشی

گفت سرکوفت نزنید زندگیم خوب بود شوهرم یهویی روانی شد 

خود شما هم حاصل همون زادو ولدی که بهش خرده میگیری

وقطعا تو پر قو هم بزرگ نشدی 

تهاجمی برخورد کردن درست نیست عزیزم 

خدا همه ی بنده هاشو دوست داره

حتی اگه ششمین فرزند از یه خانواده ی فقیر باشن

چون نمیشه مریضه ام اس داره قبولم نمیکنن

چه كسي مريضه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .