2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب گف

341 بازدید | 20 پست

خانم فلانی ۴ میلیون پول داده موهاش فرکنن ۲ میلیون محصول مراقبتی مو خریده  من خیلی خیلی ناراحت شدم که چرا شوهرم باید بشینه پای صحبت های خانم ها....بهش گفتم گفت خب تو اتاق بودن...چکارمیکردم...حرف زدن منم شنیدم...

بهش گفتم چندساله منم میخام موهام فر کنم میگی نه....

اونوقت از اون تعریف میکنی...

بعد جالب‌تر گفتم ها فر مو موقتی سریع گف نه بابا دائم  براش زدن....از دیشب درگیرم...

شوهرمن که خاله زنک نبود چرا همچین شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم هرچی محل کارش میشه میاد به من میگه ولی اصلا خاله زنک نیست و خیلی کم حرف و گزیده گو هستش ،فقط انگار دلش میخواد باهام حرف بزنه اما نمیدونه چه موضوعی انتخاب کنه میاد اتفاقات روزشو میگه

فقط شما که گفتی منم میخواستم فر کنم😅ولی بیخیال حتما خانما صحبت میکردن اینم شنیده همکاراشه؟؟؟

خب راستش گفتم...چند ساله میخام موهام فر کنم...هی الکی میگه نه موهات لخته....خیلی قشنگه حیفه...اونوقت نشسته پای حرفای زنای دیگه 

اگر ریگی ب کفشش بودبرای توتعریف نمیکرد برعکس همه چیو پنهان میکرد توام حساسش نکن عادی باش بهش بگو دوست داری منم تنوع بدم خودم ک خیلی مشتاقم خانم فلانی هم احتمالا همسرمراقبی داره ک براش هزینه میکنه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
مردا دوست دارن زنشون قشنگ باشه ولی پول ندن باز بقیه زنا به چشمشون میاد باید به زور بگیری

اتفاقا یه بار بهش گفتم....

دوست داری من قشنگ باشم و خوب بگردم پولدبده...

ولی حتما میگی منکه ندارم پس بزار نگا بقیه زنا کنم...سکوت کرد

خب راستش گفتم...چند ساله میخام موهام فر کنم...هی الکی میگه نه موهات لخته....خیلی قشنگه حیفه...اونوقت ...

راست میگه موی لخت قشنگتره. چیه میرن شبیه کله قارچ میکنن قشنگم نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻