2777
2789
عنوان

بخاطر آلودگی هوا میخوایم گولر گازی بخریم تا حالا کولر آبی داشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 49 پست

ما استان مرکزی زندگی میکنیم
خونمون 95 متره
آپارتمانه دوخوابه س
کولر گازی مون جی پلاس 28هزاره اینورتر
همیشه رو دمای 27 میزاریم کل خونه انقدر خنک میشه به حدی که دوساعت بعد مجبوری خاموشش کنی از سرما
پول برق هم انقدر کم مصرف میکنه ما هرسال شامل بهترین مصرف کننده ها میشیم کلا پول برقمون رایگان میشه تو طرح تابستون
البته چون اینورتر هست اینجوری میشه کولر گازی های موتور معمولی هزینه برقشون خیلی بالاس

پول برقمون فصایی میاد عوصش خونمون دوطبقه ست هر طبقه یه کولر جدا . پارسال واسه دوماه ۵۸۰۰ پول برق دا ...

ما که بیست چهارساعته کولرامون روشنن هنوز ماهی ی تومن هم نیومده 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تهران جواب میده 24هزار

جنوب که ما یه ۲۴ داخل پذیرایی

یه ۱۲ اتاق ما

به دوازده اتاق دیگمون🤦🏻

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ظاهرا مدلهاشون فرق داره یا به گرمایی و سرمایی بودن آدما هم ربط  داره 

چون جواب ها متفاوته 

ولی من اطرافیانم که اکثرا تهران و کرج ساکنن ،میگن اتاقشون خنک نمیشه و تابستون به پذیرایی نقل مکان میکنن برا خواب

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
جنوب که ما یه ۲۴ داخل پذیرایییه ۱۲ اتاق مابه دوازده اتاق دیگمون🤦🏻

خوب جنوب تماس تا 60, درجه هم می‌ره اما تهران نهایت 40 فامیلای ما همه ی کولر دارن تو تهران 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ببین وقتی گردو خاک مبشخ کولر آبی اصلا نمیشه روشن کرد خونه پر از خاک میشه

کولر آبی همش مریضیه یبار رفتم اصفهان خونه فامیل بدنم خشک شد و استخوان درد گرفتم

ما که بیست چهارساعته کولرامون روشنن هنوز ماهی ی تومن هم نیومده

عزواسه ماهم روشنه بعد چون از یه کنتور استفاده میکردیم دوبله حساب میشد  کولرامون مصرفشون تقریبا بالاست وروی دمای پایین دوباره مصرفش بالاترم میره

برای ۹۰ متری ۳۰ هرار خوبه؟

من تصورم از جایی ک زندگی میکنی اینه ک خیلی گرم نیست 

چون اگه گرم بود با کولر آبی ب خنک نمیشد 

برا همین میگم سی هزار ولی اگه خودت میدونی خیلی گرمه ۳۶ بخر

یه مقایسه هم بکن قیمت گازی و اسپلیت رو اگه تونستی اسپلیت بخری ک چ بهتر 

عزواسه ماهم روشنه بعد چون از یه کنتور استفاده میکردیم دوبله حساب میشد کولرامون مصرفشون تقریبا بالاس ...

ماهم 16میزاریم همیشه 36هزار فک کنم برق خوزستان ارزونتره