ما استان مرکزی زندگی میکنیم خونمون 95 متره آپارتمانه دوخوابه س کولر گازی مون جی پلاس 28هزاره اینورتر همیشه رو دمای 27 میزاریم کل خونه انقدر خنک میشه به حدی که دوساعت بعد مجبوری خاموشش کنی از سرما پول برق هم انقدر کم مصرف میکنه ما هرسال شامل بهترین مصرف کننده ها میشیم کلا پول برقمون رایگان میشه تو طرح تابستون البته چون اینورتر هست اینجوری میشه کولر گازی های موتور معمولی هزینه برقشون خیلی بالاس
پول برقمون فصایی میاد عوصش خونمون دوطبقه ست هر طبقه یه کولر جدا . پارسال واسه دوماه ۵۸۰۰ پول برق دا ...
ما که بیست چهارساعته کولرامون روشنن هنوز ماهی ی تومن هم نیومده
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ظاهرا مدلهاشون فرق داره یا به گرمایی و سرمایی بودن آدما هم ربط داره
چون جواب ها متفاوته
ولی من اطرافیانم که اکثرا تهران و کرج ساکنن ،میگن اتاقشون خنک نمیشه و تابستون به پذیرایی نقل مکان میکنن برا خواب
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
جنوب که ما یه ۲۴ داخل پذیرایییه ۱۲ اتاق مابه دوازده اتاق دیگمون🤦🏻
خوب جنوب تماس تا 60, درجه هم میره اما تهران نهایت 40 فامیلای ما همه ی کولر دارن تو تهران
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ببین وقتی گردو خاک مبشخ کولر آبی اصلا نمیشه روشن کرد خونه پر از خاک میشه
کولر آبی همش مریضیه یبار رفتم اصفهان خونه فامیل بدنم خشک شد و استخوان درد گرفتم