2777
2789
عنوان

با حسودا چکار کنیم

284 بازدید | 37 پست

تو هر محیطی برای کار میرم سعی میکنم کارامو درست انجام بدم همیشه هم متوجه میشم اطرافیانم دارن به پیشرفت من حسودی میکنن حتی بهترین دوستانم و این ناراحتم میکنه ...

یک صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐ایشالله ایشالله در جریانی الان من شوخی کردم 😂

اره عزیزم  اگه قصد شوخی باشه ایرادی نداره من اونقد خوشکلم ک جاری عفریتم بهم حسادت میکنه واا دلم میخاد جرش بدم بااین افکارش 

اره عزیزم اگه قصد شوخی باشه ایرادی نداره من اونقد خوشکلم ک جاری عفریتم بهم حسادت میکنه واا دلم میخا ...

ادمی ک حسود باشه واقعا بده و اینکه کسی ک چشمو دلش سیر باشه هیچوقت ب بقیه حسادت نمیکنه 

فدای اون خوشگلی هات حالا اینجا نگو نکنه اینجا هم به خوشگلیت حسادت کنن یوقت بخوای جرشون بدی 🙀

من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊

ادمی ک حسود باشه واقعا بده و اینکه کسی ک چشمو دلش سیر باشه هیچوقت ب بقیه حسادت نمیکنه فدای اون خوشگل ...

مرسی عزیزم یبارپارسال باهم دعوامون شد همو زدیم  ولی بازم داره عشوه کری میکنه پارسال توحیاط خونه بودیم جدامون کردن ایندفع دلم میخاد یه جا تنهایی گیرش بندازم براش هیچی نذارم لباسو ازتوتنش جربدم 

خیلی دلم میخاد بیای توخاص یه چیزی درمورد جاریم بهت بگم اگه مایل باشی

همینجا بگوووو بزااا کل نی نی سایت بفهمن چقد خوشگلی و جاریت ب تو حسادت میکنه بعدم تو مث ی شیر زن میخوای بزنی جرش بدی 😂نان پدر و شیر مادر حلالت پهلوان

من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊

همینجا بگوووو بزااا کل نی نی سایت بفهمن چقد خوشگلی و جاریت ب تو حسادت میکنه بعدم تو مث ی شیر زن میخو ...

نه عزیزم اینجا نمیشه گفت اخه اون شوهرش معتاده خودش  هم دنبال برنامه هست وای عزیزم ماجراش مفصله ادامش نمیتونم بگم  ب خاطر همین گفتم بیا خاص حالا خوشکلی من جای خودش مرسی از حسن نیت خوب شما