2777
2789
عنوان

دوست دارین چه جور همسری نصیبتون بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 296 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه بارز همسر من 🌷ایشالا ک یه مرد خوب که لایقت باشه خدا سر راهت میزاره 🫂❤

ای جانم.

پس اینجور مردها هم هستن.

چه خوب.

خدا بهتون ببخشدش.

و روز به روز باهم مهربون تر باشین.

خیلی خوشحالم که این جمله رو شنیدم ازتون.

🫂😘❤️

عزیزم این عکس دادنامه دادگاه بدوی ک صادر شد..نتونستم بفرستم تو خصوصی.اینجا فرستادم

عزیز جان یه عالمه راه برای دفاع داشتی چرا پیگیری نکردی و فورا تقسیط زدی؟

بایست  رای رو با قابلیت تجدید نظر صادر میکرد چرا قطعی صادر کرده؟

می دونی تقسیط زدی یعنی قبول دارم بدهکارم؟

خوب با تین نفاسیر راه داری هنوز.یه راه هست.علبه همسرت اقدام کنی و از اون مطالبه وجه کمی یعنی استناد کنی به این پرونده و و این دادمامه که خودش اقرار کرده و ثابن کنی باه پول ماا ایشون بوده و به ایشون پسش دادی و تو دین پرونده هم توقف عملیات اجرایی بزنی راه بدی نیست انجامش بده.

هر جاش سوال داشتی بگو راهنماییت کنم خودم حس میکنم کامل توضیح ندادم.

عزیز جان یه عالمه راه برای دفاع داشتی چرا پیگیری نکردی و فورا تقسیط زدی؟بایست رای رو با قابلیت تجدی ...

عزیزم پرونده خیلی وقته رفته اجرای احکام.شوهرمم اصلا همکاری نمیکنه میگه پول ندارم .قسم خوردم نمیدمو فلان

ادم بی مغز و زبون نفهمیه اصلا قبول نمیکنه...من درکل نفهمیدم ولی چکار کنم عزیزجان 

عزیزم پرونده خیلی وقته رفته اجرای احکام.شوهرمم اصلا همکاری نمیکنه میگه پول ندارم .قسم خوردم نمیدمو ف ...

ببین من با شوهرت دیگه کاری ندارم زهشم دیگه نیازی نیست تو دادنامه اقرارشو داریم علیهش اقدام قضایی کن که محکومش کنی اون پولو پرداخت کنه ولی چون پرونده رفته اجرای احکام دادخواست توقیف عملیات اجرایی پرونده رو بده بزار عملیات اجرایی متوقف شه تا حصول نتیجه این پ ونده.

ببینم حالا با حکم قانون چجوری قسم خورده که پولو نمیده به زور ازش مییریم.

ولی باید گوش کنی بهم ومو به مو این کارو انجام بدی

فردا روز توست، روز میلادت

دنیا تبسم کرده است امروز با یادت

امروز بی شک اسمان آبی ترین آبیست

چرخ و فلک آسمون همچون دلت باید درگیرشادی

در موج های دریای آبی باشن

تولدتون ستارا خانم پیشاپیش مبارک آسمون ودریایی باشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.