2777
2789

شبش دخترم ک خابید اومد شروع کرد ب گریه کردنو قسم خوردن که بقران فقط درحد چت بوده این ااخرا که خیلی دیگه گیر دادی و ب خواهرمم کفتی داشتم تمومش میکردم دیشبم رفتم که تمومش کنم زودمو برگشتم سرکارم گفت ب قران توبه کردم .

صبش از خاب ک بیدار شدم لباسامو پوشیدم گفت کجا میری گفتم میرم بیرون هوایی بخورم خفه شدم سبم کارتاشم برداشته بودم گوشیشم قایم کردم 

رفتم بلیط مشهد گرفتم رفتم مسهد

تا غروب خبری نبود دیدم غروب با سیمی ک جدید گرفته بود شروع کرد زنگ زدن ک کجایی دختر بهونتو میگیره گفتم من رفتم خداحافط

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر هم هرزه هست چون میتونه خودش جای مردی بزاره خیانت دیده ولی‌ خوب تو دهنت میگی هرزه دیگه ولی‌یه چی ...

دقیقا حرفات درسته

خدا ازشون نگذره

خدا تاوان دل های شکسته و خیانت دیده رو از هرزه ها 

بگیره

عزیزم خیانت خیلی غم سنگینیه خدا به دلت آرامش بده و هرجور که خودش صلاح میدونه زندگیتو نجات بده 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
یا باید بسوزی و بسازی یا جدا بشی من تحمل نداشتم ووزندگی با شک رو دوست نداشتم جدا شدن رو انتخاب کردم ...

شوهر منم انکار میکنه.من اعصاب دادگاه ندارم شرایط روحی خانواده ام هم مناسب نیست خواهر جوونم بر اثر سرطان چند ماهه فوت شده

نگران نباشید خانمایی که خیانت دیدین 

من کارما یا حضرت ابوالفضل بزنه به کمرت و اینا رو نمی‌دونم کدومشونو باور دارید 

ولی‌اینو میدونم این زندگی همش انرژی هستش هر انرژی که به کسی وارد میکنه به خونه زندگی کسی وارد میکنی همون انرژی هم وارد خودت و جسمت میشه ممکنه زندگیت تغییر نکنه اما اون انرژی منفی‌که حتی حتی حتی در کامنتت به یکی فرستادی با شکستن قلبی هم میاد خودتو میگیره و پیدا میکنه پس نگران نباشید آدما جواب کاراشونو میگیرن 

خدا لعنت کنه این مردارو ما زنا یه نفس راحت تو این دنیا بکشیم حضرت عباسی دنیارو بدون مردا تصور کنین همه جا صورتی گل گلی فانتزی  ای لعنت به جنس خرابشون ک با روح و روانمون بازی کردن

کاربری دست دو نفره دوستان

شوهر منم انکار میکنه.من اعصاب دادگاه ندارم شرایط روحی خانواده ام هم مناسب نیست خواهر جوونم بر اثر سر ...

خدا به دلتون آرامش بده و هر چی صلاحته بشه 

خدا لعنت کنه خائن رو که میزنن دنیای آدمو خراب می کنن 

من حتی به سایه اش شک داشتم 

متنفرم از زندگی بدون اعتماد و آرامش 

الانم مشکلات دیگه ای دارم ولی خب از اون فضا راحت شدم

شروع کرد زنگ زدن قسم خوردن غلط کردم من سگتم برگرد بخاطر دختر برگرد 

رفتم حرم اقا ی دل سیر گریه کردم چت ها رو هم برا خواهرش فرستادم اونام کلی لعنتش کردنو طرف منو گرفتن هردو خواهرش

نخاستم برگردم خاستم ازاونجا برم خونه بابام که تو یه استان دیگس ولی اینقد پیام دادو قسم خورد که بخاطر دخترم برگشتم 

الان خونم ولی نمیتونم با این قضیه کنار بیام هرلحظه ب خودکشی فکر میکنم 

همش میگه بقران قسم از قبل هم بیشتر دوست دارم

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.
شروع کرد زنگ زدن قسم خوردن غلط کردم من سگتم برگرد بخاطر دختر برگرد رفتم حرم اقا ی دل سیر گریه کردم چ ...

خدا دلت رو آروم کنه و بهت صبر بده 

الهی که شوهرت واقعا دیگه نره سمتش و تکرار نکنه عقلش بیاد سر جاش و خانواده رو متلاشی نکنه 

شوهر من که سر عقل نیومد که نیومد رهاش کردم و سپردم به خدا

خدا به دلتون آرامش بده و هر چی صلاحته بشه خدا لعنت کنه خائن رو که میزنن دنیای آدمو خراب می کنن من حت ...

انشالله ممنونم.بچه هات چند ساله هستند؟منم همیشه میگم انشالله به خواسته ها و آرزوهایی که مربوط به خودش میشه نرسه و خدا دلشو بشکنه