2777
2789
بله با بچه هام.دعوا کردیم کتکم زد و انکار کرد و گوشیمو دزدید فک کرد مدارکی که ازش دارم تو گوشیم هست. ...

گول نخوری ها سر منم اومد می گفت ببخش تا برگردم 

این اونطرف قول و قرارایی گذاشته فقط میخواد مهریه ببخشی راحت طلاقت بده 

اون عوضی برگشت خودش ولی کاش برنگشته بود الان یک سال توی پروسه ی طلاقم

تو چتهایی ک با زنه کرده بودم برا شب باهاش قرار گذاشته بودم .

برگشتم خونه گفتم باس بریم سرقرار باس ببینمش 

گفت نه

گفت تو دیگه منو ول میکنی پس دیگه نمیبرمت جیغ زدم خودمو زدم مجبورش کردم سوار ماشین شدیم رفتیم صدبار خاست دور بزنه برگرده فقط جیغ زدمو گریه کردم گفتم باس منو ببری رسیدیم نزدیک گوشی دادم دستش زنگ زد باهاش حرف زد قرار گذاشت گفت ببادرداردخونه همونجا ک دیشب سوارم کردی

رفتیم ولی نامرد ب سرعت از کنارش رد شد تاربک بود چهرشو ندیدم 

شروع کرد زنگ زدن گوشبو برداشتم سیر فوشس کزدم گفتم واسا بغل جاده ۴نفر سوارت مبکنن

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیو لو داد حتی فهمیدم که دیشبش رفته با اون تو چتی ک باهاش درحالی ک شب کار بود کردم درحد ۱ساعت با ...

یه چیز مثبت داری و اونم اینه ک شوهرت پررو نیست و ترس داره و زندگیشو دوس داره یه ذره ...من خیلیا از جمله خودم رو دیدم ک شوهره خیانت میکنه بعد زنه بهش میگه اون بدتر قشقرق ب پا میکنه و صداشو بالا میبره کتک میزنه و آخرم میگه هررری خونه ننت ...پس تا آرومه روشو باز نکن یه چیزایی ازش بگیر مثلا سند یه خونه یا چیزی ...حق حضانت و...بعد برین مشاوره ....تا تنور داغه از راهش برو

بیاین باهم مهربون باشیم
چرا نباشه عزیزملعنت بر هر چی مردو زن خیانت کاره باشهمنظورم اینه که ما زنا بهتر میتونیم همو درک کنیم ...

شوهر هم هرزه هست چون میتونه خودش جای مردی بزاره خیانت دیده ولی‌ خوب تو دهنت میگی هرزه دیگه 

ولی‌یه چیز و خوب میدونم این زن و مرد های خیانت کار البته در مورد زن‌ها خیلی‌نمیدونم ولی مرد متاهل خیانت کار اکثرا پنهان میکنن زن دارن از پسر مجرد هم بیشتر سیریش و پیگیرن خدا آدم خیانت کار و به زمین گرم بزنه درد بی درمان بگیرن 

پاهام داره منومیبره که خودمو از ی ساختمان بلند پرت کنم پایین یا خودمو بندازم جلو یه کامیون درحال حرک ...

اگه قرار باشه اونایی که خیانت میبینن برن خودشونو پرت کنن پایین الان تو خیابون باید پا میزاشتیم رو جسد آدما راه میرفتیم باید برا زندگیت راه پیدا کنی سخته ولی باید کنار بیای خودتو جمع کنی نظراتی هم که اینجا بعضیا میان میدن یا درکی از زندگی متاهلی ندارن یا برا سرگرمی یچیزی میگن

بیخیال بابا خیانت کرد که کرد به درررک برن بمیرن همشون خوشحال باش دستش رو شده از این به بعد هم محل بهش نده

من همین دو شب پیش خیانت دیدم به ع...ن بچمم نبود برام اهنگ گذاشتم رقصیدم گوووور بابای همشون لیاقتشون در حد همون خراباس

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148