2777
2789

وقتی بهش گفت دوسیم گرفتی که باهاون ادامه بدی دستو پاش شروع کرد لرزیدن 

جیغ زدم خودمو ب درو دیوار زدم چمدونمو بستم

افتاد ب دستو پام سیمو انکار کرد ولی گفت بخدا دیگه هیچی نیست دستو پاتو میبوسم بشین بخاطر دختر بشین

دلیل حال بد آدما نباشید ، این هنرنیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا ؟؟؟اون باید خودشو پرت کنه که با یه آشغال فرقی ندارهخیانتش در چه حد بوده؟میگذرهاما سخت میگذرهب ...

به مردا لعنت نباشه ؟ اینو بدون تو رابطه خیانت باشه اولین مقصر اونی هست که خیانت کرده ولاغیر من قبل ازدواج وقتی سنم کم بود با یه مرد متاهل دوست شده بودم که بعدا فهمیدم متاهل هست و اصلا نمیگفت متاهلم خیلی ها میگن مجرد هستیم همیشه هم آنلاین بود خرج می‌کرد خرج ها …در دسترس بود اصلا شک نکردم تا اینکه خودش یه جورابی خودشو لو داد 

ول کناکثرا آقایون اینجوری شدنآروم باش

نر ها اینجوری شدن که جوابشونو هم میگیرن طلاق مهریه بالا 

خیانت دختر های نسل جدید عادی شدن دوست اجتماعی و داداشی چت پنهانی دخترا …هر چیز دو تا رو داره

ی شماره از قبل تو گوشیش دیده بودم اصلا بهش زنگ نزده بودم.

سرگرم دخترم بود زنگ زدم دیدم ی زن برداشت 

بهش پیام دادم من فلانیم 

باز ج پ نداد 

رفتم تو وات پروف شوهرمو عکس گرفتم گذاشتم رو پروف خودم بهش زنگ تو وات زدم رد دادپ دادم چرا ج نمیدی فلانیم  ج نداد یه سلفی از شوهرمو دخترم براش فرستادم دبدم شروع کرد چت کردن

آرامش خودت رو حفظ کن این بلا سرمن هم اومده و یکسال و نیم هم هست اون نامرد خونه رو ترک کرده

الان تنها زندگی میکنی 

چرا رفت

همه چیو لو داد حتی فهمیدم که دیشبش رفته با اون تو چتی ک باهاش درحالی ک شب کار بود کردم درحد ۱ساعت باهاش چت کردم .

اخرش صداش زدمو چتها رو دادم دستش 

دستوپاش لرزید گفت بقران درحد چت بوده گفتم دیشب کجا بودی قسم خورد فقط ابن بار رفته ومبخاسته تمومش کنه .گفت خیلی زود هم برگشتم سرکارم زنگ بزن بپرس 

نتونستم تحملش کنم همون طوری زدم بیرون شب بود فقط گریه میکردم بعد ۱۰ دقیقه دیدم بچه ب بغل افتاده دنبالم تورو قران برگرد خونه تا تونستم جیغ زدم داد زدم فوشس دادم 

به مردا لعنت نباشه ؟ اینو بدون تو رابطه خیانت باشه اولین مقصر اونی هست که خیانت کرده ولاغیر من قبل ا ...

چرا نباشه عزیزم

لعنت بر هر چی مردو زن خیانت کاره باشه

منظورم اینه که ما زنا بهتر میتونیم همو درک کنیم 

که خیانت دیدن چه بلایی سر یه زن میاره

به نظر من از مرگ عزیز هم بد تره

اگه یه زن هرزه خودشو بذاره جای یه زن خیانت دیده

خیلی میتونه درکش کنه