2777
2789
عنوان

بیاین بگم جریان چیه

124 بازدید | 12 پست

من چندسال پیش نامزدیم بهم خورد من نخواستم بعدد نامزد سابقم رفت ازدواج کرد چون با داداشم دوست بود خواهر زنش برای داداشم اوکی کرد  الان زندگی من شده جهنم 

بچه ها زن داداشم ۱۷ سالش ک بود نامزد کرد الان ۲۰ سالشه ولی همچنان میگه من ۱۷ سالمه شماها پیرم کردین امکانات کامل ما در اختیارش گذاشتیم  خونه و ماشین لوکس طلاهای گرون جهازم داداشم خودش خرید. عروسی انجنانی اینها اینم بگم خانواده خودش یه هزار تومنم عروسی دخترشون خرج نکردن گفتن وضع مالیمون خوب نیست خونشونم حتی هنوز سفیدم نیست این در حالیه ک کلی زمین دارن ک نمیفروشن بعد این همیشه با ما تیکه و کنایه حرف میزنه  هربار دنبال یه بحثه دعوا راه بندازه و قصه بکشه خودش بالاتر ما میبینه  مثلن میگع خدا کنه بچم شبیه شما نشه درحالی ک چهرتن ما سریم ازش به شدت حسوده الان من میخوام نامزدی کنم شب خاستگاریم ک یه بحث پیدا کرد دعوا راه انداخت مام بهش نگفتیم بله دادیم تا قطعی نسده همه چی الان ک فهمیده ناراحت شده کوفتمون کرد داداسمم پشتشه چجوری باید باهاش رفتار کنم در صمن بگم وضع مالی نامزدم در حد خانواده خودمون نیست ولی من دوسش دارم وبرام مهم نیست  ک فک کنید مادی گرا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها زن داداشم ۱۷ سالش ک بود نامزد کرد الان ۲۰ سالشه ولی همچنان میگه من ۱۷ سالمه شماها پیرم کردین ...

عزیزم اون زندگی خودشو داره مگه داداشت با گچ دیوار خونه پدر زنش ازدواج کرده ک ناراحت بشه هر کسی توانی در حدی مال داره اونام اینجوری 

نمیخام قصاوت کنم ولی جوری ک گفتین حتما شما هم جلو زنداداشتون جوری رفتار میکنین ک مثلا کی هستی کی بودی اومدی اینجا ما سر بلندت کردم و این کلا اشتباه اونم بخاطر همین  برخورد خوبی نداره 

و خودتونم دارین میگین برادرتون خودشون وصع مالیشونو به بهترین شکل به اوج رسوندن و این زندگی خودشو ارامش داده اصلا به هیچ کدوم ربطی نداره گلم 

عزیزم اون زندگی خودشو داره مگه داداشت با گچ دیوار خونه پدر زنش ازدواج کرده ک ناراحت بشه هر کسی توانی ...

ن عزیزم ما روز اول داداسم گفت حق ندارید چیزی بهش بگید

ن عزیزم ما روز اول داداسم گفت حق ندارید چیزی بهش بگید

خوب زنشه گلم شاید چون داداشتون زیاد بهش توجه میکنع اذیت بشیم ببخشید نمیخام قصاوت کنم 🌹

و فک کنین مثل یه مرد مثل برادرتون قسمتتون بشه ببین الان چقدر خوشحالی عزیزم واس خودت 

هرچع برای خودت بخاهی برای طرفتم بخاه ک زیادترش نصیبت میشه