2777
2789
عنوان

حس میکنم تو خانواده خودم غریبم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1842 بازدید | 76 پست
دیر به دیر برو عزیزم

دوست داشتم دیر به دیر بیام اما به خاطر شغل همسرم که بعضی شب ها نیست مجبورم بیام...

خیلی دویت دارم خونه خودم باشم ولی بابام قبول نمیکنه میگه تنها چرا بمونی

ببینین هر وقت دعوا میشه یکی از خواهرام منو به تمام معنا میشوره...باهرکیم دعواش بشه من جز حرف هاشم... ...

ابجی منم ازمن کوچیکتره ولی توروم درمیاد....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی بده

تنها راهش اینه دیر به دیر بریم

منم امروز مامانم زنگید بیا خونه.. آخرش گفت مزاحنت نمیشم اگه سختته نیا 😂

منم نرفتم..

نمیدونم چرا ادم ازدواج میکنه مث قبل نیستن با ادم

انسانم آرزوست  
ببینین هر وقت دعوا میشه یکی از خواهرام منو به تمام معنا میشوره...باهرکیم دعواش بشه من جز حرف هاشم... ...

منم با يكي از خواهرام صميميتي ندارم انگار هم رو زياد دوست نداريم ،مهم نيست همديگه رو نبينيم ،گاهي حس مي كنم بهم حسادت مي كنه 😞

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   

خواهر خیلی ب درد بخوره خیلی میتونه دلسوز و غمخوار باشه. ی جوری بهش محبت کن رابطتو باهاش خوب کن. شایدم حسادت داره

ولی باهم لج نکنید پشت هم باشید

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
من خانواده شوهرم اینطورن دلم براش میسوزه  هرکدوم فقط به فکر خودشون هستن مامانش فقط زبونه اصل ...

ببین خیلی احترام ام رو میزارن وغذا و...با اینکه هرهفته دو روز اینجام ...ولی بعضی رفتارها ارادم میده و کلا دوست دارم خونه خودم باشم...

من کلا ادم تنهایی بودم الانم دوست دارم خونه خودم باشم

منم با يكي از خواهرام صميميتي ندارم انگار هم رو زياد دوست نداريم ،مهم نيست همديگه رو نبينيم ،گاهي حس ...

واقعا موندم چجوری میشه خواهر ب خواهرش حسودی کنه،حس بدیه،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
منم😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خیلی بده تنها راهش اینه دیر به دیر بریم منم امروز مامانم زنگید بیا خونه.. آ ...

ازشون دوری؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
دوست داشتم دیر به دیر بیام اما به خاطر شغل همسرم که بعضی شب ها نیست مجبورم بیام... خیلی دویت دارم خ ...

الهی..  😞

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
دوست داشتم دیر به دیر بیام اما به خاطر شغل همسرم که بعضی شب ها نیست مجبورم بیام... خیلی دویت دارم خ ...

من راه دورم...شبکاری شوهرم میرم خونه مادرشوهرمینا.....اه....همش تقصیربابامه میگه تنهاخونه نمون مانگرانیم....دوس دارم خونه خودم باشم....

خواهر خیلی ب درد بخوره خیلی میتونه دلسوز و غمخوار باشه. ی جوری بهش محبت کن رابطتو باهاش خوب کن. شاید ...

خیلی کارها براش کردم..رفتم سرکار بهش پول دادم مرتب...بیرون میبرمش...هبچ وقت بهش تیکه نیومدم...شده چیزی برای خودم خریدم دیدم دوست داره دادم بهش اما از من خوش اش نمیاد..یه سری 8 سال پیش یکی از دوستای صنیمی اش بهم گفت خیلی باهات لجه و بدش ازت میاد ...اهمیت ندادم گفتم تو سن بلوغه...اما پارسال هم یکی از دوستاش با خواهرش اومد خونمون...از دوستای صمیمیشه..من خونه بودم از دیدن من جا خورد گفتم مگه این خواهرم داری!!! اصلا از من نگفته بود دوستش به خواهرش اشاره داد چیزی نگو بعدا برات میگم...خ اهرم اصلا خجالت نکشید...میدونین چیه حالت دوست اش اینجوری بود که انگار از من بد گفته بود

ببین خیلی احترام ام رو میزارن وغذا و...با اینکه هرهفته دو روز اینجام ...ولی بعضی رفتارها ارادم میده ...

شاید خودت درونگرایی ربطی به خانوادت نداره

شایدم شور و حال بیشتر خانوادگی  دوست داری که اینطوری خودت شور ایجاد کن باهم بازی کنید مثل پانتومیم،هدیه بخر کیک بپز و ..‌‌