avinamamamahsa مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 15 عنوان کسایی که بقیه الله زایمان کردن بیان کمک تجربه هاتون بگید 213 بازدید | 5 پست سلام ۷ماهه باردارم میخام برم بقیه الله زایمان بنظرتون دکترسیمین شرفی خوبه یابرم نجمیه دکتر لالویی بعد من بیمه تامین اجتماعی وتکمیلی دارم بنظرتون تامین اجتماعی قبول میکنن یانه ؟کسانی که بقیه الله زایمان کردن نظر بدن 1404/02/16 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pe1377 عضویت: 1404/01/18 تعداد پست: 8 سلام خواهرم بیمارستان نجمیه با خانم دکتر لالویی سزارین کرد خدا رو شکر راضی بود بیمه تکمیلی هم ازش قبول کرده بودنان شاالله به سلامتی زایمان کنید
avinamamamahsa مدیر استارتر عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 15 سلام خواهرم بیمارستان نجمیه با خانم دکتر لالویی سزارین کرد خدا رو شکر راضی بود بیمه تکمیلی هم ازش قب ... ممنون منم بچه اول سزارین نجمیه بودم لالویی ولی بخیه رو خودش نزد یه خانم دیگه زد
elijj عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 3862 شنیدم بقیه الله خودشون بخیه نمیزنن میدن ب دستیار و دستیارشون خیلی مبتدی هستش دوستم عفونت کرد ریخت تو خونش کلا بقیه الله کشتارگاهه نرو اونجا برو پارسا مامان یه دخمل گوگولی