2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه‌کلاس اولی دارن بیان کمک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 75 پست
اسی واردسامانه ی شاهدبشو مدارکت روبارگذاری کن شاید جاش شد ولی فکر نکن خصوصی بهتره معلمای دولتی هم خو ...

حالا برعکس دور تا دور خونمون همه غیر انتفاعیه یدونه دولتیه...

فردا میرم محیطشو ببینم و تحقیق کنم.

حتما برای شاهد هم تلاشمو میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکه غیر دولتی الان اخر سال ۱ تومن پول جشن میخوان بگیرن فقط اول سال یه مداد و سر مدادی دادن دست بچه ...

وااای، حالا معلم پسر من از همون اول گروهی که برا تکالیف زد جوری کرد که ما با هیچکدوم مامانا نمیتونستیم ارتباط برقرار کنیم، برا روز معلم خودمون شماره مامانارا از معاون گرفتیم

دقیقا منم همینم.خیلی روی تربیت بچه هام حساس بودم.تاحالا هم زیر بار هزینه ها رفتم.دختر بزرگیم کلاس پن ...

اگه حداقل سال به سال شهریه رو افزایش نمیدادن خوب بود، باز امسال میخان ۴۰ درصد افزایش بدن

اگه حداقل سال به سال شهریه رو افزایش نمیدادن خوب بود، باز امسال میخان ۴۰ درصد افزایش بدن

آره دقیقا.خصوصا امسال که حقوق فرهنگیان استخدامی زیاد شده مجبورن به معلمای غیرانتفاعی هم بیشتر بدن واسه همین شهریه خیلی بیشتر رو از والدین میگیرن.

الان واسه دختر کوچیکی من گفتن هفته دوم خرداد بریم ثبت نام اما نگفتن شهریه چند😔

آره دقیقا.خصوصا امسال که حقوق فرهنگیان استخدامی زیاد شده مجبورن به معلمای غیرانتفاعی هم بیشتر بدن وا ...

منم درگیر اینم ، میخام مدرسه پسرمو که کلاس دوم میره امسال تغییر بدم، اما واقعا موندم کجا بذارمش از یه طرف شهریه امسال که غیر انتفاعی بودو به زور جور میکردیم میدادیم، از یه طرف دیگم مدرسه دولتی خوب نزدیکمون نیست ، یکی سراغ دارم که خوبه ولی دور هستش،  یه مدرسه از این کیف در مدرسه ها دیروز رفتم خیلی کوچولو موچولو بود آخه پسرا احتیاج دارن یه حیاط باشه یکم بزرگ باشه توش حسابی ورجه وورجه کنن

منم درگیر اینم ، میخام مدرسه پسرمو که کلاس دوم میره امسال تغییر بدم، اما واقعا موندم کجا بذارمش از ی ...

آره میفهمم امسال این مشکل خیلیا شده مثل من شما استارتر،چندتا از همکلاسی های دخترهام...

از طرفی میخوایم بچمون تو محیط خوب رشد کنه با هم کلاسی های خوب از طرفی هزینه سنگینه.من موافقم غیرانتفاعی شهریه داشته باشه  ولی دیگه شورشو دراوردن خیلییییی زیاد کردن چه خبره.

آره میفهمم امسال این مشکل خیلیا شده مثل من شما استارتر،چندتا از همکلاسی های دخترهام...از طرفی میخوای ...

آره واقعا، ولی داداش من بهم میگه بزارش دولتی، میگه حالا ما که دولتی رفتیم چی شد، میگه بستگی به بچه و خودت داره، داداشم دانشجو پزشکی دانشگاه دولتیه، همه مدرسه هاش هم همیشه دولتی بوده، ولی من نمیدونم چرا میترسم

اتفاقا مادرم خواهر شهیده.شما شاهد چقدر هزینه کردین

شاهداف ها هم دولتی با سی تا دانش آموز از همه قشر و همه تربیتی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)