2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه‌کلاس اولی دارن بیان کمک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 75 پست

به نظر من بستگی به مدرسه اش داره،بعضی دولتی ها هم جو خوبی دارن و البته تو دولتی معلم ها جوان ترن و نمره هم معمولا الکی نمیدن در نتیجه قوی تر میشه بچه.

پسر خواهر من مدرسه دولتی رفت از همون کلاس اول خوب هم بود

عزیزم من با یه مشاو صحبت کردم‌میگف برای بچه هایی ک مثل پسر شما هستن کلاسای رزمی خوبن چون ناخوداگاه بچه احساس قدرت بیشتری داره 

۵۰ تا ۷۰ خیلی میگن ما شهرستانیم اول امسال ۱۴ بود اگر میخواید ببرید دولتی سعی کنید در مورد معلم ها و مدیر و‌ معاوناش تحقیق کنید ببینید چقد پیگیر هستن چقد رسیدگی میشه بعضی دولتی ها خوبن ولی در کل پایه اول معلم ان چنان تاثیری نداره ک بگیم معلمش خوب نباشه نمیشه چون بیشتر بچه با تکرار و تمرین خدتون یادگیری دارن  فقط از نظر اخلاقی از معلم مطمئن بشید ک بچه زده نشه

ایشالا ک خیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد پسر منم مینوشتن شاهد

شرایطشو ندارید؟ 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
غیر انتفاعی جمعییت خیلی کمتره.رسیدگی خیلی بیشتره.چون پول زیاد میگیرن در قبالش مسئولیت دارن.

مسئولیت رو که همه جا باید داشته باشن ربطی به میزان پولی که میگیرن نداره

از نظر رسیدگی هم همه غیرانتفاعی ها هم رسیدگیشون عالی نیست شما باید ببینی مدرسش خوبه یا نه؟ مدیر و معلمها

نه صرفا بگی دولتی ‌و خصوصی

خدایا شکرت🙏

عزیزم حق داری نگران باشی. من دختر دارم. آروم و مهربونه. امسال کلاس اول بود، فرستادم غیرانتفاعی حدود ۵۰ تومن دادیم. از اون بچه هایی هست که سریع تحت تاثیر محیط،قرار میگیره و اضطراب پیدا میکنه. امسال چالش داشتم سر این موضوع ولی خدا رو شکر معلمش خیلی همکاری کرد و حواسش بود. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
اتفاقا مادرم خواهر شهیده.شما شاهد چقدر هزینه کردین

بستگی به امتیازتون داره  مابا جانبازی 1800 شد

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اتفاقا مادرم خواهر شهیده.شما شاهد چقدر هزینه کردین

اگر سوره اینا حفظ هست ببین امتیازش چطوره 

و اینکه فک نکنم از مادرشما بهش درصدی برسه خدتون یا همسرتون خوانواده شهید یا فرهنگی نیستید؟

ایشالا ک خیره

عزیزم من با یه مشاو صحبت کردم‌میگف برای بچه هایی ک مثل پسر شما هستن کلاسای رزمی خوبن چون ناخوداگاه ب ...

دقیقا از همین معلما خیلی میترسم.از بس امسال تو اینستاگرام در مورد معلمایی که مشکل اخلاقی داشتن خوندم دیوونه شدم.حساس شدم

اگر سوره اینا حفظ هست ببین امتیازش چطوره و اینکه فک نکنم از مادرشما بهش درصدی برسه خدتون یا همسرتون ...

خانواده نظامی هم امتیاز داره

دقیقا از همین معلما خیلی میترسم.از بس امسال تو اینستاگرام در مورد معلمایی که مشکل اخلاقی داشتن خوندم ...

عزیزم یه مدرسه در نظر بگیر تابستون پیش معلمش بفرست کلاس خصوصی ۱ جلسه ببین چطوریه معلمش 

ایشالا ک خیره