2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه‌کلاس اولی دارن بیان کمک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 75 پست

منم اینجور فکر میکردم ولی کلاس اولی ها اکثرا نازنازی هستن و اشک دم مشک اگه خودتم میتونی هر روز ی سر ب پسرت بزن بفهمن ک حواست بهشه کسی اذیتش نمیکنه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمم ۵۰ تومن ک خوبه مدرسه دخترم سال اینده گفتتن قراره ۱۰۰ تا ۱۱۰ تومن بشه .

میخوام این ۱۰۰تومن رو بدم لیسانشو بخرم از دانشگاه تهران 🤣

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

این کارو نکن.

شده خودت برو سرکار ‌ کمک خرج شو.

من دوتا بچم غیرانتفاعی میرن

واقعا راضیم..ازمون بین المللی شرکت کردن

از همه کشورا بالاترین امتیاز رو گرفتن.

چندتا مهارت در کنار درس بلدن.

ادب و تربیت واقعا همه تعریف میکنن.

نمیگم دولتی بده

ولی وقتی توی کلاس ۱۵ نفره با وقتی ۴۰ نفره 

خیلی فرق داره..

جای شلوغ رسیدگی و نطارت کمه

میخواد مدرسه باشه میحواد بیمارستان باشه

💕

منم مثل شما فکر میکردم تا امسال برام ثابت شده مدارس دولتی قانون مند ترن و همین سختگیریشون رو نطم و انضباط بچه ها باعث میشه دست به خیلی از کارای خطری نزنن. امسال برخلاف سالای پیش که دولتی میرفت پسرمو مدرسه نیمه دولتی فرستادم اصلا به بچه ها یه تو نمیگن، کاملا آزادن بچه ها تو مدرسه، تهشم یکیشون همین چند وقت پیش زد دماغ پسرمو شکوند و بعدم میگه داشتم شوخی میکردم. بعد من به مدیر و ناظم و معلم میگم چرا نظارتتون رو بچه ها کمه یا چرا وقتی معلم نیست کلاس مبصر نداره میگن مبصر گذاشتن درست نیست بچه ها نباید فشار روشون باشه.. 😐😐.. شوهرم میگفت ببین حالا غیرانتفاعیا چجورن حالا فهمیدی مدرسه دولتی بهتره. 

من. خترم دولتی گذاشتم یعنی واقعا اشکم در اومد اصلا راضی نبودم من اگه عیر انتفاعی میذاشتم باید سرویس میگرفتم و یکمم دخترم وابسته خودمه ننوشتم ولی دیونه شدم از دست معلم و کادر مدرسه افتضاح بود 

آره واقعا، ولی داداش من بهم میگه بزارش دولتی، میگه حالا ما که دولتی رفتیم چی شد، میگه بستگی به بچه و ...

آفرین چه خوب..

ببین الان جو کاملا فرق کرده.اینقدرررر غیرانتفاعی ها رو زیاد کردن واقعا بچه ها الک شدن.زمان ما توی دولتی خوب و بد بود هم درسی هم تربیتی.

ولی من الان دارم میبینم تمام والدین سختگیر بچه ها رو میذارن غیرانتفاعی، اونایی هم که زیاد به وضعیت درسی اهمیت نمیدن دولتی.به خاطر همین بچه ها انگار الک شدن.خیلیییی بد شده.یعنی اطراف من اینطوره.یه دولتی هست که اکثر جمعیتش اتباع هستند و یا همشهریامون که از نظرفرهنگی داغونن. یه هیات امنایی هست که میگن خیلییی خوبه اتباع هم ثبت نام نمیکنه ولی کلاس ها 40 تا 42نفره هستند.بقیه هم غیرانتفاعی...منم موندم به خدا

منم واقعا اولش میخواستم فشار بیارم به همسرم اقساطی پرداخت کنه.بعد دیدم واقعا نمیتونه...دلم نمیاد...و ...

به هر حال بچه ها با ورود به مدرسه حرفای زشت میشنون مهم اینه که بچه یاد بگیره که هر حرفی را نباید بزنه 

وااای، حالا معلم پسر من از همون اول گروهی که برا تکالیف زد جوری کرد که ما با هیچکدوم مامانا نمیتونست ...

مام همینطوریه 

یه گروه زدن برا جشن الفبا اخر سالشون بعد ک تصمیم گیری ها انجام شد گفت با اجازتون من ترک میگنم شما تصمیمات رو بگیرید نماینده کلاس بمن خبر میدن بعد لف داد نماینده اومد گف برا روز معلم چی کنیم 😂😂

ایشالا ک خیره

شرابطش ایثارگر و جانبازیه که ما هیچکدوم نداریم

فرهنگیان ونیروی مسلح هم امتیاز داره

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔