2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه‌کلاس اولی دارن بیان کمک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 75 پست
نه متاسفانه.فقط داییم شهیده.پدرمم ایثارگر

فک کنم از پدرتون یه درصدی برسه 

ببین میتونی باهاش کار کنی چندتا سوره حفظ کنه 

باز یه تیری تو تاریکی بندازید شاید شد

ایشالا ک خیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه متاسفانه.فقط داییم شهیده.پدرمم ایثارگر

ازایثارگری پدرت استفاده کن

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خدا وشکر.امیدوارم برای پسرمم راحت بگذره💚

الهی آمین. نگران نباش. اما اگر پسرتون روحیه آروم و حساس داره، هر مدرسه ای گذاشتید همون اول به معلمش بگید. خیلی تاثیر داره.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

اره واقعا درکتون میکنم.منم دخترم میره اول.امسال پیش غیرانتفاعی میرفت عالی بود.ولی شهریه خیلی سنگین بود جدای از اون راست و چپ به بهانه های مختلف میگفتن کارت بکشید...یه دختر بزرگترم دارم .امسال واقعا هزینه ها سرسام اور بود.منم میخوام ببرم دولتی.منم درگیرم.دلم نمیاد واقعا😔نمیدونم چکار کنم.یه هیات امنایی نزدیک خونمونه خیلیییی خوبه ،اتباع هم پذیرش نمیکنه ولی خیلی شلوغه،کلاس هاش 42نفره است....

مدرسه ی دولتی ببر که خوب باشه 

دختر من امسال کلاس اولی بود مدرسه ی دولتی تو محلمون رفت خداروشکر راضی بودم دختر منم ساکت و مظلومه ولی خب باید یاد بگیره از پس خودش بربیاد مشکلی نداشته خداروشکر

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
اره واقعا درکتون میکنم.منم دخترم میره اول.امسال پیش غیرانتفاعی میرفت عالی بود.ولی شهریه خیلی سنگین ب ...

ماکه غیر دولتی الان اخر سال ۱ تومن پول جشن میخوان بگیرن فقط 

اول سال یه مداد و سر مدادی دادن دست بچه ها گرفتن بعدا ازمون پولشو

دیگه بقیش ک بماند معلم خدش گروه زده بود برا اولیا ک واسه روز معلم تدارک ببینن😶

ایشالا ک خیره

اره واقعا درکتون میکنم.منم دخترم میره اول.امسال پیش غیرانتفاعی میرفت عالی بود.ولی شهریه خیلی سنگین ب ...

منم واقعا اولش میخواستم فشار بیارم به همسرم اقساطی پرداخت کنه.بعد دیدم واقعا نمیتونه...دلم نمیاد...

ولی از این طرفم پسرم خیلی خیلی تربیتش برام مهمه.

پسر جاریم کلاس اول کلی فحش های زشت از مدرسه یاد گرفته بود.همش میترسم هر چی تا الان زحمت کشیدم برای تربیتش دود بشه بره هوا...پسر هم بیشتر تحت تاثیر محیط قرار میگیره...

واقعا مگه میشه؟چقدر زیاد

غم گرفته منو

برای مهد پسرم،چون گفتارش مشکل داره گفتیم بره خصوصی که رسیدگی کنن،ماهانه۷تومن دادیم اونم پسرم روزانه دو سه ساعتی بوداخرهفته هم که تعطیل،چهارشنبه هم فقط بازی بود و تدریس نداشتن،اونم تعطیل

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
غم گرفته منوبرای مهد پسرم،چون گفتارش مشکل داره گفتیم بره خصوصی که رسیدگی کنن،ماهانه۷تومن دادیم اونم ...

نه من پسرم پیش دبستانیش عالی بود.۳۵هزینه کردیم واقعا هم راضی بودم.برای کلاس اولم خیلی تحقیق کردم اما وقتی گفتن ۷۰تومن دیگه ناامید شدم.

منم واقعا اولش میخواستم فشار بیارم به همسرم اقساطی پرداخت کنه.بعد دیدم واقعا نمیتونه...دلم نمیاد...و ...

دقیقا منم همینم.خیلی روی تربیت بچه هام حساس بودم.تاحالا هم زیر بار هزینه ها رفتم.دختر بزرگیم کلاس پنجمه.ولی امسال دیگه شورشو دراوردن.واقعا نگرانم بذارمشون دولتی.

دقیقا منم همینم.خیلی روی تربیت بچه هام حساس بودم.تاحالا هم زیر بار هزینه ها رفتم.دختر بزرگیم کلاس پن ...

دیگه مجبوریم.من فقط میترسم...چون همین یه بچه هم دارم بیشتر حس میکنم نگرانم....

امیدوارم همه‌چی به خوبی بگذره.هم برای پسر من  هم برای بچه های شما❤️