2777
2789

سلام دوستان دختر من وزنش ۲۵۰ گرم زیر نموداره بهداشت گفته تعداد دفعات شیردهیو افزایش بدم اما دخترم به روند قبلا یعنی هر دو ساعت پنج شش دقیقه عادت کرده و وقتی هر یک ساعت شیرش بدم گریه میکنه و انگار معدش کوچیکه، کسی بوده که تونسته باشه وزن نی نیشو اورده باشه بالا، تجربه ای، راهکاری بده . ممنون

برا وزن با دکتر مشورت کن

بهداشت چیزی حالیش نیست

خودت چجودی هستی

یه مقدارَ ژنتیکه دیگه

الان چند ماهه س و چند کیلو؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا وزن با دکتر مشورت کن بهداشت چیزی حالیش نیست خودت چجودی هستی یه مقدارَ ژنتیکه دیگه الان ...

دکتر بردم اونم گفت تا میتونی شیرش بده حتی دستور غذای فرنی داده اما فعلا دخترم اصلا استقبال نکرده، حتی دکتر گفت شیرت کمه بهش شیرخشک بده ولی شیرخشکو هم نخورد، ۴ ماهو ده روزشه بالباسهاش۵۸۰۰، وزن تولد ۳ ..

من دخترم هفت ماهه دنیا اومد 

وزنش با توجه به تولدش خوب رشد میکرد 

از ماه شش که شروع به دندون دراوردن کرد وزن اضافه نکرد ولی دندوناش خوب میشد بازم وزن اضافه مرد

خدا روشکر الان نوزده ماهشه و وزنش خوبه 

خدايا آن ده ,كه آن به

چند وقتشه اگه زیر شیش ماهه باید هودتو مقوی کنی شیرت چرب بشه غذاهای مقوی بخور 

اره به شیرم خیلی میرسم از وقتی اجیل میخورم حس میکنم چرب شده ولی نمدونم چرا مقدارش کمه 😏

خودت شیر افزار بخور تا شیرت چرب و زیاد بشه

ترومام و لیدی میل موزی رو تست کن

بعدشم میگن از ۴تا ۶ ماه باید دوبرابر وزن تولد بشن

خوبهدالان وزنش

زیاد سخت نگیر

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊