2777
2789
عنوان

برای رفع وسواس فکری و‌عذاب وجدان

346 بازدید | 43 پست

الان باردارم وضعیتم بدتر شده 

بخاطر یه رابطه و عشق اشتباه که داخلش تحقیر و‌کتک و آزار زیاد بود. الان به شدت حالم بده 

احساس میکنم به شوهرم خیانت کردم میخوام خودمو نابود کنم 😔😔😔😭😭😭🤕🤕🤕💔💔💔

یه فکرایی میاد تو‌سرم که میرم دنبال مطمئن شدنش با مشاور و دکتر زنان و ....

وقتی شوهرم اومد خواستگاریم دوهفته بعدش رفتم برای آخرین بار اون عوضی رو ببینم و رابطه داشتم 

الان یکماه بیشتره که دچار وسواس فکری شدم به شدت بيشتري از گذشته 

اول گفتم بچه شوهرم نیست کلی پول دکتر دادم و ماما همه گفتن اصلا امکان نداره از رابطه دوماه قبل عقدت باشه و‌مال شوهرته .

بعدش انگار حس عذاب وجدان میاد راه نفسمو بند میاره 

دلم میخواد خودمو نابود کنم 

همه عالم میگفتن اشتباهه اما من دوسال ادامه دادم آخرش خودم گذاشتم رفتم دنبال زندگی و ازدواجم 

چیکار کنم بچه ها 😔😭🤕💔☹️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی در دوران عقد با دوست پسرت رابطه داشتی؟

نه عزیزم ده سال پیش طلاق گرفتم با اون عوضی آشنا شدم ۳ سال پیش تا نامزدی هم پیش رفتیم کنسل شد 

دوسال ادامه داشت آخرش کات شد اما تا وقتی که شوهرم اومد خواستگاریم منم مثل دیوانه ها واسه آخرین بار رفتم ببینمش بعدم هفته بعدش کات کردم از چشمام افتاده بود 

نه عزیزم ده سال پیش طلاق گرفتم با اون عوضی آشنا شدم ۳ سال پیش تا نامزدی هم پیش رفتیم کنسل شد دوسال ا ...

درسته ی سری اشتباهات انجام دادی اما اصلا نگران نباش تو آزمایش و اینا انجام دادی نگران نباش بچه شوهرته

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
اونا ک میگن از اون نیست. مگه سونو اینا نرفتی معلوم شه بچه چند وقتشه.

من شب عقدم باردار شدم انگار چون دقیق دو هفته بعدش رفتم آزمایش و بتا ۱۱۰ بود 

تنبلی تخمدان دارم ماه آخر اصلا نشده بودم 

اما چون خیلی زود حامله شدم و سونو دوهفته بزرگتر نشون میداد  از اون‌طرف دوستم خبر اورده بود ازش کم کم باعث آشفتگی شد برام 

درسته ی سری اشتباهات انجام دادی اما اصلا نگران نباش تو آزمایش و اینا انجام دادی نگران نباش بچه شوهرت ...

من شب عقدم باردار شدم انگار چون دقیق دو هفته بعدش رفتم آزمایش و بتا ۱۱۰ بود 

تنبلی تخمدان دارم ماه آخر اصلا نشده بودم 

اما چون خیلی زود حامله شدم و سونو دوهفته بزرگتر نشون میداد  از اون‌طرف دوستم خبر اورده بود ازش کم کم باعث آشفتگی شد برام 

من شب عقدم باردار شدم انگار چون دقیق دو هفته بعدش رفتم آزمایش و بتا ۱۱۰ بود تنبلی تخمدان دارم ماه آخ ...

ببخشید عزیزم که واضح سوال میکنم.. چند وقت پیشش با اون رابطه داشتی؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

اگه اهل مطالعه کتابی یه کتاب معرفی کنم برای درمان وسواس بخونی و تمریناتش رو انجام بدی 

کتاب از حال بد به حال خوب از دیوید برنز ولی باید تمریناتشو انجام بدی

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

زندگی منم همینه، عذاب وجدان، استرس

من رابطه داشتم نه حرف عاشقانه ای اما چن دفه در حد چت کردن که اونم به اصرار طرف بوده حرف زدم، الان دوس دارم بمیرم 

افسرده شدم، داغون شدم اصن نمیدونم چیکار کنم