2777
2789

من اومدم خونه مادرم قبلش یه بحث کوچیکی کردیم که چرا هرچی دعوا میکنیم میری ب خانوادت میگی یا هرچی چیزی زود میزاره تو دست خانوادش 

بعد دوماه اومدم خونه مادرم  هنوزتو سرویس نرسیده بودم پیام داد بمون خونه مادرت دیگه نیا الان شرط گذاشته باید طلاهاتو بدی بفروشم مغازه بزنم میگه باید طلا بفروشی برام من راضی نشدم گفت بمون خونه مادرت جات بهتره اونجا هروقت بیکارمیشه یاخودش صاحبکار دعواشون میشه خودش خانوادش میکنن نقشه میکشن برا طلاهام یکساله ازدواج کردم یه روز خوش نداشتم پیشش 

الانم دیدم هیچ وقت هیچوقت سابقه نداشته عکسشو بزاره استوری اونم روبیکا میدونم دنبال دوست دختره ک حرص منو دربیاره دارم میسوزم از این ک اینقدر بچه س ۲۶سالشه من ۲۳

بگو یا زینب بگو یا حسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاهاتو نفروش 

اگه میدونی آدمی هست ک دوتا رو میکنه چهارتا ارزش داره بفروشی ولی اگه میدونی میخوره و یه آبی هم روش اصلااااا این کارو نکن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

عزیزم زندگیه مشترکه، من با کارای همسرت موافق نیستم ها ولی طلاهاتو بفروشی جای دور نمیره واسه زندگیه خودت فروختی

و اینکه اگ میخوای به خانوادش نگه مطمئن باش راه حلش دعوا و قهر و غر غر نیس، اگ هم بتونی با زبونه

و اینکه برو سر خونه زندگیت

شخصا اگ روزی همسرم بگه برو خونه مامان و بابات میگم خونه ی من اینجاس ناراحتی تو برو

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

طلاهاتو نفروش اگه میدونی آدمی هست ک دوتا رو میکنه چهارتا ارزش داره بفروشی ولی اگه میدونی میخوره و یه ...

ن بابا شوهرم میشناسم ی مدت میره بعد میگ نه بازار خرابه فلان 

بگو یا زینب بگو یا حسین
ن بابا شوهرم میشناسم ی مدت میره بعد میگ نه بازار خرابه فلان

ن پس ب هیچ وجه نکن 

بگو پس اندازمه میخوام هروقت خونه خریدی بذارم برای خونه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما