2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاملا مخالفم عزيزم مردا وقتي ب خواستشون ميرسن زود همه چي يادشون ميره والا همسر من جند سال تلاش كرد تا بهم رسيديم الان يادش رفته ديكه جه برسه من رفته بودم جلو

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست

مخالفم.من فقط دوروز باهمسرم قبل خواستگاری حرف زدم درحد آشنایی.درحالیکه مادرشوهرم وخواهرشوهرم بهم گفتن توبااحترام عروسی نکردی که بهت احترام بزاریم .حالا اگه خواستگاری میکردم چی میشد

نههههههههههههههههههههههههههههههه انجامش نده 

خیلی بده . غرور دختر ارزشش همه چیش میشکنه .

و اینکه کلا پسرا از دخترای مغرور و سر سنگسن خوششون میاد ... کسی و میخوان که بدست اوردنش سخت باشه

باد اورده رو باد میبره
نکنید اینکارو تا هروقت باشه صد درصد پشیمون میشید.
تازه حالا اگخ بخ فرض پسر خیلی خیلی خوبی باشه و اونم دختر دوس داشته باشه فردا پس فردا سر هر دلخوری کوچیکی بهش تعنه میزنه و خودت اومدی دنبالمو مجبورم کردیو اینا 

کلا خوب نیس

من مخالفم

اولاش خوشش میاد بعدا حتی توی شوخی هم هب میکوبه تو سرت

بعدشم همینجوریییییی مردا هی ب زناشون میگن تو اول نخ دادی چ برسه ب اینکه واقعا اول نخ بدی😁

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
 به نظر تون تو کشور ما کی جا میفته ؟ الان پسرا وضع کارو مالی خوبی ندارن جرات ازدواج ندارن . ...

اگه جا می افتاد که خیلی خوب بود.

خدایا بخاطر همه داشته ها ونداشته هایم شکر.