2777
2789

آیا اینکه برم خیابون با یکی دوست بشم هزار تا بلا سرم بیاره تهش هم بگه باشه یه روز میام خواستگاریت 

این بهتر نیست همون اول به کسی که دوسش دارم بگم بیا ازدواج کنیم ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دوستان  سالها قبل دانشجو بود. با همشهری اش تو اتوبوس کنار هم نشسته بودند و زمینه آشنایی و ازدواج دانشجویی پیش آمد. حالا دخترشان دوست پسر پیدا کرده . شوهرش دائم میکوبه تو سرش که تو خودت هم همینطور بودی حالا دخترت هم به خودت رفته.

ایکاش واقعادوطرف بود خواستگاری کردن...خانواده پسرهم راحت میشدن...ماخودمون واسه داداشم یکسره میگفتیم فلانی نه شاید دخترشونده یادوتا ازدوستامومیترسیدم برم خواستگاری واسه داداشم.بعدفهمیدم چقدر دوستم منتظربوده من حرفشوبزنم....اگه این جابیفته که دخترهم حق خواستگاری کردن داره عالی میشد ماهم راحت میشدیم....نه اینکه چندسال طول بکشه ازدواجه داداشم بعدتوسن سی وپنج سالگی ازدواج کرد 

راه سومی هم هست

چه راهی؟ میشه توضیح بدی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای مثل شوهرمن😂😂😂😂 وقتی نذری دارم به پسرم میگه این شله زرد مامانت ندر این که همچین شوهر گلی نصی ...

حخخخ وای مردم از خنده😂

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

منم مخالفم. شان دختر باید حفظ بشه, کلا پسرا از دخترایی که بسختی بدست میان بیشتر خوششون میاد. چیزی که راحت بدست بیاد راحت هم از دست میره. یه قانونه

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
منم مخالفم. شان دختر باید حفظ بشه, کلا پسرا از دخترایی که بسختی بدست میان بیشتر خوششون میاد. چیزی که ...

واقعن خوش اومدن مرد کافیه ؟

یعنی زن نباید طرف مقابلش رو دوست داشته باشه !!!چرا فقط مردها باید بپسندند ..؟؟؟

آیا توی زندگی ای که بین زن و مرد محبتی نیست شانی برای حفظ شدن هست 

اکثر زندگی ها شده فقط ماندن زن برای حفظ آبرو 

و زورگویی مرد...