2777
2789
عنوان

بزارم حقمو بخوره یا نه

21 بازدید | 3 پست

دوستان من ترم اول یه فعالیت اضافه انجام دادم که نمره ی این کار اضافه قرار بود برای هرکس که انجامش بده روی نمره ی ترمش اعمال بشه که برای من نشد 

وقتی هم رفتم اعتراض سایت بسته شد و معلمم گفت ترم دو یاداوری کن بهم تا بهت اضافه کنم

حالا این ترم گفته کساییکه نمره میخوان یه کار عملی دیگه انجام بدن . منم شرایطم یکم جور نیست بخام اونکارو انجام بدم وقتی بهش گفتم قضیه ی ترم یکو گفت اون برای ترم یک بود

حالا پیام بهش دادم بازم میگه به بقیه بچها گفتم واسه افزایش نمره چیکار کنن شمام همونکارو بکن

الان تکلیف منکه تا ۴ صبح داشتم روی اون پروژه واسه ترم یک کار میکردمو نمره ی مستمزم اخر پایین داده چیه ؟

بنظرتون اون کار عملیو انجام بدم یا جلوش وایسم؟

منطقی و اروم صحبت کن و بگو خودت گفتی ترم بعد یاداوری کنولی اگه خودت ترم اول دیر اقدام کردی برا اینکه ...

بش توی پیام توی ادبی ترین حالت ممکن گفتم قبول نمیکنه اشتباهو

همه ی بچهاعم ازش خیلی میترسن خودمم میترسم ازش و فردام اخرین مهلت اون کار عملیه یعنی اگه انجام ندم و بخواد لج کنه ممکنه نمرم پایین بمونه اینطوری هم ترم یکو از دست دادم هم ترم دورو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.