7571راضیه مدیر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 عنوان جواب آزمایش بارداری کم .توروخدا یه لحظه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 40 پست بچه ها کسی شده جواب ازمایشم 91 اومدهکسی شده اینجوری بشه حاملگی سالم داشته باشه؟؟ خیلی نگرانم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 1396/11/17 | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاران46 عضویت: 1391/08/07 تعداد پست: 4782 بگو یا خیر الحافظین مدام خدا خودش برات نگهش میداره خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 نه بابا تو ۵ روز دیرکرد؟!! نه گلم فکر تو خراب نکن الهی قلبشم سالم تشکیل میشه مرسی عزیزم ان شاءالله. 😙😙😙 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 اصلا ربط نداره اولی من سه روز بعد34دومی روز تاخیر600الان دوباره یه روز قبل موعود170 باشه عزیزم مرسی قربونت اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
مریم_گلی_ عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7237 خواهر من ۸۸ بود و الان زایمان کرده یه گل پسره صحیح و سالم داره.نگران نباش.مبارک باشه واسه منم دعا کن مامان شم 💖
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 من ۷۶ بودم 😶 دو روز بعد موعد اخه من پنج روز از وقتم گذشته 😔😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 خواهر من ۸۸ بود و الان زایمان کرده یه گل پسره صحیح و سالم داره. نگران نباش.مبارک باشه واسه منم دعا ... قربونت برم ان شاءالله به زودی همه ی منتطرا مامان بشن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
maral_i عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 5377 اخه من پنج روز از وقتم گذشته 😔😔 خب شاید لقاحت دیر بوده. مهم این هست ک ۴۸ ساعت بعد دوباره آز بدی و عددش دوبرابر بشه 🍃
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 خب شاید لقاحت دیر بوده. مهم این هست ک ۴۸ ساعت بعد دوباره آز بدی و عددش دوبرابر بشه حتما باید دوبرار بشه؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 خیلی نگرانمبتام خیلی پایینه بعد از پذشت پنج روز از وقتم پریودم. 😔😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین