2777
2789
عنوان

دخترای بدنساز 😲

168 بازدید | 27 پست

به نظرتون این ورزش هایی که تو اینستا برا فرم گرفتن باسن میدن تاثیر داره ؟

سه بار در هفته انجام بدم ؟

صبح زود قبل صبحانه ورزش کنم ؟

بعدش باید تخم مرغ آب پز برا صبحانه بخورم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا تاثیر داره

فقط اینو بدون ورزش یک روزه و یک هفته ای اثر نمیذاره

بعد ۳ ماه ورزش مرتب تازه یکم تاثیرات میبینی

بعد ورزش قدرتی کلا پروتئین خوبه مثل سفیده تخم مرغ جو دوسرپرک ، سینه مرغ ، گوشت ، حبوبات و...

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قبل صبحونه ؟ 😳 کل تمرین به تغذیه قبل و بعدشه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
قطعا تاثیر دارهفقط اینو بدون ورزش یک روزه و یک هفته ای اثر نمیذارهبعد ۳ ماه ورزش مرتب تازه یکم تاثیر ...

آهان بعد عزیزم چندتا سفیده بخورم ؟

و اینکه در طول روز باشه بهتره یا همون صبح ؟

و اینکه ورزش قدرتی چی هست ؟ 🥲

یعنی اول صبحانه بخورم بعدش این حرکات رو انجام بدم ؟ بعدش تخم مرغ آب پز ؟

اولا که تو خونه واسه یه مدت کوتاه فرم میگیری پس تو باشگاه تمرین کن ، بعدشم گلدن تایم بدنسازی ساعت 4 تا 7 بعد از ظهر ،اما میشه تو هر تایمی تمرین کرد ،به هر حال اگه هدفت حجم گرفتنه قبل و بعد  تمرین حتما هم پروتیین بخور هم کربو هیدرات ،، 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اولا که تو خونه واسه یه مدت کوتاه فرم میگیری پس تو باشگاه تمرین کن ، بعدشم گلدن تایم بدنسازی ساعت 4 ...

ممنون عزیزم آره می‌خوام باسنم بیاد بالا از افتادگی در بیاد و شکمم هم آب بشه

شرایط باشگاه رفتن ندارم برا همون می‌خوام تو خونه انجام بدم