2777
2789
عنوان

فاصله بچه اول و دوم

428 بازدید | 50 پست

دخترم 21 ماهشه و من خیلی دوست دارم هرچه زودتر بچه دومم رو بیارم 

تصمیم دارم بعد دو سالگیش اقدام کنم

میشه لطفاً تجربیاتتونو بگید

و خوبی ها و بدی های فاصله کم سنی 

من دوست دارم حداکثر 3سال باشه فاصله شون

البته اگه خدا قسمتم کنه دومیشو

یه چیز دیگه دخترم شدیدا به من وابسته س

ماهم تهران تنها هستیم، از دوران بارداری با بچه کوچیک یخورده میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده دم روحیه ات گرم من روزشمار دارم کی حاملگی تموم میشه  دیگه فکر بارداری هم نمیکنم ...

من تک فرزندی رو دوست ندارم

و چون میدونم دوباره میارم ميخوام این فاصله کم باشه که زودتر بزرگ شن باهم منم بتونم به کارهای شخصی خودم برسم

حالا اگه مینوشتم مادر شوهرم بارداره الان اینجا حموم زنونه میشد 🤔😕

من تک فرزندی رو دوست ندارم و چون میدونم دوباره میارم ميخوام این فاصله کم باشه که زودتر بزرگ شن باهم ...

بدن زن مهمه واسه فاصله عزیزم

همون سه سال خوبه که

واسه منم دعا کن که سالم تموم شه بارداریم

من یه بچه بستمه واقعا سخته بارداری

بدن زن مهمه واسه فاصله عزیزم همون سه سال خوبه که واسه منم دعا کن که سالم تموم شه بارداریم من یه ب ...

ان شاءالله بسلامتی و مبارکی بدنیا میاریش گلم

سختی که قطعا داره

خوب بالاخره زحمتش دو سه برابر میشه

ولی دختر من اینجا جز من و شبها هم دو ساعت باباش هیچکسی رو نمیبینه طفلکی خیلی تنهاس 

دخترت تا الان که دو سالشه اذیتت نکرد؟

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

تا قبل از مدرسه رفتن بچت اقدااام کن منه احمق بچم الان هشت سالشه و تازه تو فکر بچه ی دوم افتادم .ای کاش زودتر اقدام کرده بودم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞