من کاریو که بلد نباشم میگم بلد نیستم الکی خودم اذیت نمیکنم. اون روز خواهر شوهر زنگ زده واسه مدرسه بچم باید فلان کار کنم بلدی گفت نه زیاد وارد نیستم. گفت اشکال نداره و قطع کرد . خلاصه شوهرم فهمید و هی گفت اره واسه بچه خواهرت بود تا اون سر دنیا میرفتی ولی واسه خواهر من نه ....(تازه من واسه بچه خواهرمم کاری نکردم تا حالا )انقدر غر زد غر زد که مجبور شدم به یکی دیگه رو بندازم که این کار رو بکنه ... حالا بچه خواهرم میخواد کاردستی درست کنه خواهرم گفت بیا من درست میکنم تو یکیم سلیقه به خرج بده ... حالا منم دارم میپیچونم نرم که یوقت اقا نگه واسه خواهرت چتو میتونی... خوب من تو بعضی کارا مهارت دارم .. تو بعضی نه چه ربطی داره ...چیکار کنم ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای ببخشید ولی مشکلت در عین حال که اعصاب خورد کنه خیلی هم مسخرست
اهمیت نده به رفتار شوهرت چون بدتر میشه
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اخیش خداروشکر.خوشحالم که قبول کردی......بعد نیای تاپیک بزنی امروز دادگاهم اینطوری شد اونطوری شدا.......خخخخخخ ایشاالاه صد سال کنار هم به خوبی وخوشی زندگی کنین
یکی بود یکی نبود::زیر گنبد کبود من بودم و عشقم و کلی حسود💑