2777
2789
عنوان

از دست شوهرم چیکار کنم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 31 پست

عزیزم حتما زیاد جبهه میگیری مقابل خانوادش چندبار اگه خاستن کاری انجام بدن مقابل شوهرت پیشنهاد بده ک توام کمکشون میکنی ... 

خواهرت زنگ زد مقابل شوهرت بگو حوصلشو ندارم ...( اما برو 

کمکش یواشکی ولی نگو کمک کردی)

تا بدبینیش برطرف شه😊 بعد خودش متوجه میشه ک داره اشتباه فکر میکنه 

خوشبحال من که با داشتنت خوشبخت ترین آدم روی زمینم...عاشقتم زندگیم💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی خیلی واضحه که خواهر من خواهر منه، خواهر تو هم خواهر تو، خواهر من که نیس که بخوام براش اون سر دنیا برم، همونجور که تو برا خواهر من اون سر دنیا نمیری ولی الان داری سر خواهرت با من دعوا میکنی

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است   

عزیزم حتما زیاد جبهه میگیری مقابل خانوادش چندبار اگه خاستن کاری انجام بدن مقابل شوهرت پیشنهاد بده ک ...

ببین  شوهرم من سر مسائل ریز خوانوادش با من بحث داره. اونروز از صبح تا شب خونه پدر شوهرم بودم کل خانوادشم بودن بعدش پریود شدم بیرون بود گفت بیا دنبالم . اومد گفت کجا میری میخوای بری خونه خواهرت گفتم باشه رفتم خواهرم کلی جوشونده و اینا داد بهم  بهتر شدم بعدم نگهم داصت شام درست کرد حالا شوهرم اومده دنبالم میگه چرا دروع میگه حالت بده چرا میخوای بری خونه خواهرت اینجوری میگی ... خودش گفتا برو...

ببین  شوهرم من سر مسائل ریز خوانوادش با من بحث داره. اونروز از صبح تا شب خونه پدر شوهرم بودم کل ...

وای چ بد ... فک کردم فقط ی حساسیت و بدبینی کوچیکه ... یبار بشین منطقی باهاش صحبت کن  و بگو این رفتارش اذیتت میکنه !

رابطتت با خانواده شوهرت خوبه؟ یا مادر شوهرت ؟ ازت راضی ان؟

سلام، بهش توضیح بده، بگو بهش که خانواده تو هم مثل خانواده منن و... یکم حساس شده؟ بیشتر با خانواده همسرت رفت و آمد کن، که خدایی نکرده مشکل جدی نشه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
وای چ بد ... فک کردم فقط ی حساسیت و بدبینی کوچیکه ... یبار بشین منطقی باهاش صحبت کن  و بگو این ...

رابطم خوبه مشکلی ندارم .  هقته ای یه بار همو میبینیم ولی همشون  خوبن جز یکیشون که من ادم حسابش نمیکنم .. ولی بقیشون هم از من راضین هم من از اونا ...با شوهرم صحبت کردم گفتم اونا با من مشکلی ندارن تو چرا وسط ما قرار گرفتی ولی بازم به گوشش نمیره 

سلام، بهش توضیح بده، بگو بهش که خانواده تو هم مثل خانواده منن و... یکم حساس شده؟ بیشتر با خانواده هم ...

ببین خانواده همسرم شلوعن ولی من اینجا خواهرم رو دارم خواهرمم منو دیگه هیچکی نیست ... 

رابطم خوبه مشکلی ندارم .  هقته ای یه بار همو میبینیم ولی همشون  خوبن جز یکیشون که من ادم ح ...

چ خوب ... خوب موضوعو با مادر شوهرت مطرح کن بگو باهاش صحبت کنه و بگه که مشکلی ندارید باهم اونم دخالت نکنه ...

ممکنه حرف مادرشو گوش بده 

درسته، اما هر دوطرف رو به یه اندازه داشته باش، که همسرت بیشتر ناراحت نشه و خدایی نکرده غر زدن بعدنش ناجور تر نشه و مشکلی بینتون پیش بیاد، به خاطر همسرت؛ نمیگم نرو پیش خواهرت برو خیلی هم برو، اما اونور هم برو، بالخره همونطور که شما خانوادت رو دوست داری و همسرت باهاشون رفت و آمد کنه، همسرت هم همین توقع رو داره، هر چند هم که اونا شلوغ باشن و خانوادت خلوت، بیشتر سعی کن تو جمعشون باش و با اونا هم صمیمی تر باش،فقط به خاطر همسرت؛ دو طرف رو مدیریت کن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
چ خوب ... خوب موضوعو با مادر شوهرت مطرح کن بگو باهاش صحبت کنه و بگه که مشکلی ندارید باهم اونم دخالت ...

مادر نداره متاسفانه که اگه داشت مشکلات ما کمتر بود 

اخه دیروز خونه خواهرم بودم ... باز میگه چرا همش اونجایی خونه خواهرای من نمیری ...

ای بابا بگو 

هر دختری با خانواده خودش راحت تره 

بگو خواهرتم مطمعن باش دوس نداره من دم به دیقه مزاحمش بشم اونم با خواهر یا مادرخودش راحت تره 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚