بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
خدا در سختترین لحظات زندگی در کنار من است و من در آغوش خدایی که میدانم هیچ وقت تنهام نمیزاره 💓دوستت دارم خدای مهربونم و برای تک تک نعمت های زندگیم تو را شکر عاشقتم💓💓دردی که ن با گریه آروم میشه و ن با حرف ن محرمی داره و ن میتونی بیان کنی دقیقا همان چیزیست که یکشبه اندازه هزار سال پیرت میکنه و موهای سرت از فرداش سفید میشه این تلخ ترین واقعیتی بود که تو زندگیم تجربه کردم😔 برای همه خوب بخواه برای تمام مردم این دنیا حتی دشمن خودت باور کن از خوبی فقط خوبی بهت میرسه شک نکن🤩 دلت که پاک باشه میتونی خدارا در تک تک لحظات زندگیت حس کنی🤩🤩 اصلا نمیتونم اونایی که خدارا باور ندارن درک کنم فقط یکم فکر کنید آخه ببین این همه نظم و ترتیب این همه زیبایی خب کار کسی جز خالق حق نیست واقعا چرا خودشونا گول میزنند که چی نمیترسن از روز جزا...الله اکبر...الله اکبر خدا بزرگتر از چیزیست که ما میپنداریم 😘🥰😍🤩خدایا شکرت اگر من تو را لحظه آیی یا جایی فراموش کردم تو یادم بیار که چه خدایی دارم