2777
2789

دلیلش چیه؟ من دیشب با کلی خستگی برا امروز ناهار گذاشتم بعد شوهرم رفته خونه خواهرش ناهار خورده منم باهاش بحث کردم که من دیشب غذا گذاشتم تو رفتی خونه ابجیت اینا اونم میگه بحث الکی می کنی حق با کیه؟ حالم از این زندگی بهم میخوره 

هی همشون نمک نشناسن ماهم قهریم باهم حوصله هیچ کاریو ندارم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی ندارن بزارش براشامت

مساله غذا نیست که

شما هم مثل شوهر اون خانوم فک میکنی 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

همش سر بچه ها ،اون بهم گیر میده منم دیگه واقعا صبرم تموم شده جواب میدم دعوا میشه مثلا بچه سرما خورده با من دعوا میکنه،ده سال زندگی خوب داشتیم تو این یکسال و نیم که بچه دار شدیم گند زده شده به زندگیمون

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
سر چی؟

چرت وپرت الکی....

گفتم وسیله بخره توراه بود گفت نمیخرم خستم گفتم هرروز میخری خوب بخر گفت نمیخرم کل بحث همین بود

و 4 روزه قهره حرف نمیزنه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی