ausannnnnnnn مدیر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1888 عنوان خانمایی ک هر روز با شوهرتون بحث و دعوا دارید | مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 28 پست دلیلش چیه؟ من دیشب با کلی خستگی برا امروز ناهار گذاشتم بعد شوهرم رفته خونه خواهرش ناهار خورده منم باهاش بحث کردم که من دیشب غذا گذاشتم تو رفتی خونه ابجیت اینا اونم میگه بحث الکی می کنی حق با کیه؟ حالم از این زندگی بهم میخوره 1404/02/16 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ausannnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1888 بزار شام بخور خب بحث من شام و ناهار نیس یه چیز دیگس
floro عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1434 چطور من تا شبم نیاد غذا نمی خورم میگه بزور نگهم داشتن اما اینا همش حرفه منم واسم خیلی سخته تنهایی غذا خوردن درخواست دوستی قبول نمیکنم.
بارانا00000 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 8838 همش سر بچه ها ،اون بهم گیر میده منم دیگه واقعا صبرم تموم شده جواب میدم دعوا میشه مثلا بچه سرما خورده ... برادرشوهرمنم اینجوریه بچه مریض بشه یا بخوره زمین همش با زنش دعوا میکنه گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
setareammm عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5130 غذا رو میریختی دور بلکه آدم شه برا دفعه ها بعد بی هماهنگی از این کارا نکنه ما ام هر روز دعوا ایم البتع نامزدیم از صبح مریضه منم پریود هی زر زر میکپه پشت تلفن منم بهش گفتم حوصله شوخی ندارم بس کن بهش برخورده قسم خوردم بمیرم بهش زنگ نزنم برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 22060 برادرشوهرمنم اینجوریه بچه مریض بشه یا بخوره زمین همش با زنش دعوا میکنه خسته شدم بقران امروز برا اولین بار روح پدرشو قسم دادم انقد بهم گیر الکی نده واقعا به مرز جنون رسیدم یکساله 😔 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بارانا00000 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 8838 خسته شدم بقران امروز برا اولین بار روح پدرشو قسم دادم انقد بهم گیر الکی نده واقعا به مرز جنون رسیدم ... خیلی سخته حق داری بخدا کی از مادر دلسوزتره برا بچه گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ausannnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1888 غذا رو میریختی دور بلکه آدم شه برا دفعه ها بعد بی هماهنگی از این کارا نکنه ما ام هر روز دعوا ایم الب ... بخدا بر میگشتم قبل هر گزززز ازدواج نمی کردم
setareammm عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5130 بخدا بر میگشتم قبل هر گزززز ازدواج نمی کردم 😩😩😩واقعا برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
mahroo2020 عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 91 هاا شوهر منم خیلی هوای خونوادشو داره ما شهر دیگه زندگی میکنیم ولی وقتی میریم اونجا میایم تا چند وقت حالم بد میشه از رفتارو کاراشون
ausannnnnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 1888 شوهر منم خیلی هوای خونوادشو داره ما شهر دیگه زندگی میکنیم ولی وقتی میریم اونجا میایم تا چند وقت حالم ... چرا اینقدر زنا بد بختن
anitasadr عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 14329 بی شعوریشه باید به شما خبر میداد که غذا اندازه ی خودت درست کنی...