2777
2789
عنوان

تو رو خدا مریض میشید رعایت کنید

392 بازدید | 43 پست

فقط حق الناس میفته گردنتون 

این ویروس فعلی خیلی داغونه 

همکار همسرم اومده همینجوری با علایم بدون ماسک 

اول همسرم گرفت 

بعد من 

بعد مامانم و دخترم 

مامانم فردا عازم کربلا بود سفرشو کنسل کرد

خدا ازتون نگذره وقتی رعایت نمیکنین 

تو پاهام جون نیست 

باید به دو تا بچه هم رسیدگی کنم 

چند روزه تب بالا و بدن درد شدید 

با سرم یروز خوب بودم 

دوباره انگار امروز تازه مریض شدم

معنی حق الناسو میدونید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میفهمه؟

یعنی بقدری حالم بده و بدنم درد میکنه

دستامو میشورم درد میگیره 

مامانم طفلی تنهاست 

پدرم دو ساله فوت شده

حتی نمیتونم به اون برسم

میگم خدا منو بکشه گه از من گرفتن مامانم و دخترم

خب؟؟؟الان طرف اینجاست داری اینجا میگی؟؟ب روی خودش بگو 😐😐اینجا چرادعواداری

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

اخ گفتی اخ گفتی منم بچم سیستم دفاعی بدنش پایینه بخدا دیوونه شدم 

خودم هروقت میرم ازخونه بیرون ماسک میزنم یه اونم میزنم ولی  کی درک میکنه اخه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دیروز رفته بودم بانک یه خانومی ماسک زده بود ببین باورت نمی‌شه انقدر بد سرفه می‌کرد انقدر بد سرفه می‌کرد که اصلاً اون ماسک جوابگو نبود بعد جالبه خودشم توی بانک کاری نداشت همراه با خواهرش اومده بود بهش گفتم خانوم شما که کاری نداری فضای بانک فضای سربسته است با این سرفه‌ای هم که داری می‌کنی معلومه وضع بیماری‌تون خطرناکه تو رو خدا برید بیرون تو فضای آزاد وایستید حداقل گناه داره مردم اذیت میشن ببینی چه پشت چشمی برای من نازک کرد

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

همسایه بالایی ما خانمه متخصص اطفاله 

دخترش به خاطر کرونا فوت کرد بعد از اون دیگه ماسک نزد 

چندبار کرونا گرفت چند بار امبولانس اومد خونه شون اما ماسک نمیزد یکی از همسایه ها بهش گفت تو راه پله اگه میشه ماسک بزن گفته بود که چرا دختر من کرونا گرفت ؟ بقیه هم بگیرن خب !   

یه بارم پسر عمم رو بردیم پیشش گفتیم گواهی بده گفت ولش کن بذار بره بقیه ام مریض بشن حتما یکی گرفته اومده مدرسه اینو مریض کزده 

فقط میتونم بگم خدا لعنت کنه کسی که هرررر مدل ویروسی میگیره و ماسک نمیزنه و نزدیک بقیه میشه 

خیلی بیشعورن اینا

ملاحظه هیچیو نمیکنن

بهشون بگی هم قورتت میدن و تازه ازت طلبکارن

من که نمیگذرم ازشون ، تنها کسی که واقعا از ته دل نفرین میکنم اینان

نمیفهمین شاید یکی خودش و خانواده‌ش بیماری خاص داشته باشه احمقا؟

اخ گفتی اخ گفتی منم بچم سیستم دفاعی بدنش پایینه بخدا دیوونه شدم خودم هروقت میرم ازخونه بیرون ماسک می ...

حلالشون نمیکنم 

چند سال پیشم ابدارچی محل کارشون سر دلتا با علایم اومد 

به همه چایی داد 

همه رو درگیر کرد 

همسرم با ۸۰ درصد درگیری ریه بستری شد 

من مردم و زنده شدم 

اون ابدارچی مرد 

ولی اگه خدای نکرده یه نو از سر همسرم کم میشد چه خاکی به سرم میریختم