2777
2789
عنوان

تو رو خدا مریض میشید رعایت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 43 پست
همسایه بالایی ما خانمه متخصص اطفاله دخترش به خاطر کرونا فوت کرد بعد از اون دیگه ماسک نزد چندبار کرون ...

کار این خانم خیلی زشت و به دور از فرهنگ و انسانیت ولی ایشون به خاطر فوت بچش دچار این حالت شده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دکتر رفتید؟ دمنوش آویشن بخورید با دمنوش زنجبیل و نبات من برای کرونا همین علائم رو داشتم وقتی میخوردم ...

بله رفتم پریروز سرم و چند تا امپول گرفتم

از امروز انگار دوباره ویروس شدت گرفته 

روز چهارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملت حق الناس میفهمن به نظرت

مام به این ویروس مبتلا شدیم دقیقاً دوازده فروردین هنوز ترکش هاش هست ما از مهمون هامون گرفتیم ولی ببین اگه ذره شعور داشته باشن حال بپرسن تو طول درمان ابریزش داشتم نایلون میاوردم کنار خودم دستمالا انداختم توش مجبور بودم تو جامعه باشم با ماسک میرفتم دور از همه بودم و کنار پنجره احدیم از من نگرفت 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

موقعی که پیشم بود علایم نداشتم بعد که رفت علایم‌جفتمون با هم اومد رو

چی بگم 

حالا مطمینی شوهرت از همکارش گرفته 

اقایون هزار جا میرن شاید از جایی دیگه گرفته یا خودتون از جای دیگه نگرفتین ؟

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

خب تو یه خونه ایمسرویس بهداشتی مشترکه ولی محل کار میشه حداقل ماسک زد

من خودم مریض میشم تو خونه حتما ماسک میزنم جای خوابمم جدا میکنم 

حتی کرونا گرفتم ولی با این کارا همسرم و پسرم نگرفتن ازم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چی بگم حالا مطمینی شوهرت از همکارش گرفته اقایون هزار جا میرن شاید از جایی دیگه گرفته یا خودتون از جا ...

اخه همسرم اون یکی دو روز قبلش جایی جز محل کار نرفته بود 

بعد علایم عینا شبیه همون مردک

دخترم هنوز دو سالش نشده 

آب شده با این داروها

بله متاسفانه فزهنگ رمراعات در کشور بسیار ضعیف است.

شاهد مرگ و صحنه های وحشتناکی در دوران کرونا بر اثر سهل انگاری بودیم که شاید هیچوقت بعد اون صحنه ها آدم سابق نشیم

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

بله رفتم پریروز سرم و چند تا امپول گرفتماز امروز انگار دوباره ویروس شدت گرفته روز چهارم

اگه سرفه داری شما دمنوش زوفا بخور فشارت میندازه اما سرفه کم میکنه انتی بیوتیک قطع نکنی دکتریم گفت نمیخواد دروغ میگه بگو برات قرص بنویسن که نفست قطع نشه سرتم رو بلندی باشه ادویه نریز تو غذا سرم شستشو بینی بخر 

سردرد،خون دماغ شدن هم بعدش طبیعی هست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اخه همسرم اون یکی دو روز قبلش جایی جز محل کار نرفته بود بعد علایم عینا شبیه همون مردکدخترم هنوز دو س ...

آخی چه بد منو پسرم هم مریض شدیم خیلی زود به زود مریض میشیم تا میاد یذره وزن بگیره دوباره سرما میخوره با این که کلی تقویت میکنیم خودمونو 

ولی ویروس نیست برا ما هر بار میریم حموم مریض میشیم تو خونه حتی با هوای گرم 🤦🏻‍♀️

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

دیروز رفته بودم بانک یه خانومی ماسک زده بود ببین باورت نمی‌شه انقدر بد سرفه می‌کرد انقدر بد سرفه می‌ ...

سلام البته اگه جلو جمع نگفته باشید و به خودش تنها گفته باشید و کسی نشنیده باشه بهترین کارو کردید چون نباید در جامعه بی تفاوت بود 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
سلام البته اگه جلو جمع نگفته باشید و به خودش تنها گفته باشید و کسی نشنیده باشه بهترین کارو کردید چون ...

دقیقاً کنار گوشش گفتم به غیر از خودش هیچ کسی متوجه نشد ولی اصلاً به روی خودش نیاورد به خدا اگر ببینی چه سرفه‌هایی می‌کرد چقدر وضعیت ریه‌اش افتضاح بود

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...