2777
2789
عنوان

دخترایی که پول خودشون رو دارن جمع می‌کنند جهیزیه بخرند میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 83 پست
معلمم

موفق باشی عزیزدلم 

برا منم اگه میتونی و درتوانته دعا کن از شرکت بهم زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم 

اسمم زینب 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اگع موقعیت ازدواج و داری امادگیشو داری و ادم مناسب و پیدا کنی ازدواج میکنی بهتره که شروع به پس انداز ...

نمیدونم موقعیت ازدواج پیش بیاد یا نه ولی خب در کل بهتره هر دختری جهیزیه داشته باشه چون در صورت مجرد بودن هم شاید ی زمانی خواست تنها زندگی کنه

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کار میکنی طلا بخر وسایل کوچیک کوچیکم بخر چون اندازه وسایل بزرگ هزینه برداره واقعا فقط چندتا وسیل ...

ممنون از نظرتون

وای چقدر آینده‌نگر😅

من اگه ازدواج کنم جز ۳ تا تیکه هیچ جهیزیه دیگه ای نمیخرم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

طلا بخر عزیزموسیله هم قدیمی میشه هم گارانتی اش تموم میشه و بعدا اگه مشکل داشته باشه رو دستت می مونه.

چه جالب به این شکل نگاش نکرده بودم

الکی تیر و تخته نخر وقتی کسی تو زندگیت نیست میمونه کهنه و از مد افتاده میشه طلا بخر

تیرو تخته که نه میتونه سرویس چینی سرویس ارکوپال سرویس قابلمه قاشق چنگال  ماکروویو خردکنن غذاساز و.. اتو میزاتو بگیره

من وسایل میگرفتم یادمه سرویس قاشق چنگالم رو ۱۱۵ تومن خریدم وقتی مجرد بودم همه مسخرم میکردن میگفتن کو ...

دقیقا وسایل خونه روز به روز گرون تر میشه

خیلیم عالی،پر برکت باشه،خب خودت مدیریت کن هم وسیله بردار ب اون اندازه ک ماهانه قسط بدی و هم طلا بخر.

جز وسایل کوچیک بردارم وگرنه از پسش برنمی‌آم هم وسایل بخرم هم طلا