2777
2789
عنوان

دخترایی که پول خودشون رو دارن جمع می‌کنند جهیزیه بخرند میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 83 پست

اگه کار میکنی طلا بخر وسایل کوچیک کوچیکم بخر چون اندازه وسایل بزرگ هزینه برداره واقعا 

فقط چندتا وسیله بزرگو بزار با واج ازدواج بعدا بردار خورده ریزارو بگیر همراه گاهی هم طلا 

مثلا اتو 

شسوار 

سرویس دیگ 

تابه 

سرخ کن 

چای ساز 

اسپرسو ساز 

وسایل پلاستیکی آشپزخونه 

چاقو و چنگال 

بشقاب 

از این جور چیزا

چیزایی ک توصییه به خریدشون نمیکنم ماشین لباسشویی و ظرفشویی و یخچال و تلویزیونه 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بخر عزیزم

وسیله هم قدیمی میشه هم گارانتی اش تموم میشه و بعدا اگه مشکل داشته باشه رو دستت می مونه.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

آره بالای ۳۰ هم هستم

من ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم 

قبلا فروشندگی میکردم بعدتدریس خصوصی تمام پولمو فقط طلا میخریدم الان نزدیک ۷۰ ۸۰ گرم طلا دارم ک پیشه مادرم هستن بنده خدا قایم کرده برا سر سفره عقد بهم بده 😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

طلاااااا فقط

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺