2777
2789
عنوان

شوهرم از باردارم خوشحال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 68 پست

داداش منم واسه بچه دوم ناراحت بود میگف نمیخام و اینا ولی این بچه انقدی شیرین و جیگره که نه تنها دل باباشو برده بلکه دل کل اعضای فامیلم برده حتی تو خیابونم میبینشش مردم غریبه ام ذوق میکنن براش 

بزار بدنیا بیاد روزی هزار بار خدارو شکر میکنه که بابا شده 

خودتو با این فکرا اذیت نکن خوشخال باش برقص براش قصه بخون کتاب بخون باهاش حرف بزن سیب وگلابی و عناب بخور  تا یه بچه ی شیرین و پرحرف و خوشگل و سالم بدنیا بیاری 😍

به نظرم هی کم کم و کوچولو کوچولو عکس نینی و اینا بهش نشون بده

نشون میدم عکس سیسمونی نشون میدم از قیافش مشخصه بخاطر من لبخند میزنه و اینا بعد اینکه خیلی نشونش میدم میگه بسه دیگ خودتو کشتی انقد نگاشون کردی😂شوهرم خیلی منو دوست داره هی میگم ایشالا بچه رو هم اندازه من دوس داشته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون من خودم خیلی دوست دارم همه میگن بچه ی خودش فرق می‌کنه بعدا بیشتر از تو عاشقش میشه ولی من ...

عزیزدلم واقعا بچه خودش فرق داره 

تا میتونی این حسارو از خودت دور کن و از بارداری لذت ببر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

داداش منم واسه بچه دوم ناراحت بود میگف نمیخام و اینا ولی این بچه انقدی شیرین و جیگره که نه تنها دل ب ...

امیدوارم محبتش به دل باباش بشینه و خیلی عاشقش بشه 

فامیل میگن انقد عاشق بچش میشه ک فک کنی دیگه تورو دوست نداره اون از خون خودشه

ولی واقعا ترس ب دلمه 

اولشه به مرور خوب میشه ومیپذیره

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

با جلوگیری باردار شدم اصلا برنامشو نداشتیم خیلی تو فکرم

خب کاریه ک شده برا بچه خودش ضعف میره بزار بیاد بت قول میدم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

زوده برات😐

خب چیکار کنه الان گلم اینجوری نگو پیش اومده دیگه 

برای امضات دعا کردم انشالله خونه یی که ارزوشو داری بخری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وای بچه ها کامنتارو‌ خوندم چقدر حرفاتون‌ قشنگه 🥲

اسی‌ مبارکت‌ باشع عشقم 😘😍❤️

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

ببین الان شما نباید عذاب وجدان داشته باشی اون آدم اگر بچه نمی‌خواست باید از روش‌های پیشگیری از بارداری استفاده می‌کرد حتی چرت‌ترین روش پیشگیری از بارداری یعنی طبیعی رم پیش می‌گرفت می‌گفت من یه کاری کردم که باردار نشی ولی الان دلیلی برای ناراحتی نداره اتفاقاً اگر گفت ناراحتم باید به روش بیاری چرا به خودت عذاب وجدان میدی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

عزیزم اینجور آدما از همه بیشتر عاشق بچه میشن وایسا بچتون بیاد دنیا یکم براش بخنده ببین چجوری دلش قنج میره بعد مطمئن باش که دوسش داره و مشکلی نداره خودتو نگران نکن