2777
2789
عنوان

کسایی که بچه ندارن درک می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 81 پست

امیدوارم که هرچی خیره براتون اتفاق بیفته عزیزم🩷

ولی درمورد مشکلتون بنظرم یه‌بار شوهرت بشینه جلوی پدر ومادرش گریه کنه(واقعاها) بگه دیوونم کردید بااین حرفا و کارا و دعا و گریه‌هاتون همش نمک رو زخم من میپاشید 

شاید دلشون برای بچه‌شون سوخت دیگه نکردن

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

سلام عزیزم میتونم بپرسم کدوم شهر هستین؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. اصفهان

کلینیک مام یا نگار رفتی؟؟.من چن تا باردار داشتم که گفتن رفتن این دوتا کلینیک و جواب گرفتن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

کلینیک مام یا نگار رفتی؟؟.من چن تا باردار داشتم که گفتن رفتن این دوتا کلینیک و جواب گرفتن

تهران اومدن سخته برام

میخوام همینجا رحم اجاره کنم خودم مشکلی ندارم ولی استرسم زیاده. همسرم می گه ساروگیت کنیم یه کم آرامش بگیری بعدش خودت باردار میشی.

چه میدونم. 🥲

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

تهران اومدن سخته براممیخوام همینجا رحم اجاره کنم خودم مشکلی ندارم ولی استرسم زیاده. همسرم می گه سارو ...

عزیزم استرس نباید داشته باشی همین خیلی مهمه و تاثیر داره تو بارداریت.انشالله که نتیجه میگیری ولی اگه خواستی  این دوتا کلینیکو  که من گفتم یسر برو.امیدوارم دامنت سبز بشه عزیزم

ما هم اولش نمی خواستیم، بعد ۴سال نظرم عوض شد. الان می خوام، ولی به کسی نگفتم دکتر میریم یعنی ای وی ا ...

سلام من الان اتفاقی تاپیکتون و خوندم و واقعا میتونم قشنگ درکتون کنم که چقدر قلبتون سنگین میشه از این حرفا.من هم سه ساله ازدواج کردم و اولش بچه نمیخواستم ۹ماهه اقدامم ولی نشده و دقیقا همین حرفا برای منم هست اینکه هردفعه مادرشوهرم میگه همسرم بچه دوست داره. ولی از یه جا به بعد واقعا دست خداست. این نشدن و بی نتیجه بودن داره ابم میکنه و نه دوست و نه خانواده به هیچکس نمیتونم بگم که چه غمی رو دلمه.از ته دلم میخوام خدا جواب هممون و بده 

انشالله خدا بهت فرزند صالح بده.

والا حرف مردم تمومی نداره من یک بچه دارم الان همش گیر میدن یکی دیگه بیار میگم فعلا نمی‌خوایم.پشت سرم گفتن این دیگه نمیتونه بیاره میگه نمیخوایم

عزیزم اگ اصفهانی برو پیش دکتر تهرانی حتما جواب میگیریفقطم بیمارستان میلاد انجام بده، تاپیکای منو بخو ...

دکتر تهرانی خیلی از مراجعینش ناراضی بودن 

من میلاد با نقشینه انجام دادم که نشد.

ناباروری من از نوع بی علته این دکترا ریشه یابی نمی کنن چون من تنبلی و.. ندارم فقط دارو میدن برای تخمک کشی

دکتر تهرانی خیلی از مراجعینش ناراضی بودن من میلاد با نقشینه انجام دادم که نشد.ناباروری من از نوع بی ...

چی بگم عزیزم

ایشالا خدا بهترینهارو برات بخواد

من ک از دکتر تهرانی جواب گرفتم و تا عمر دارم دعاگوشم

سللم استارتر عزیز میخواستم بدونم شما هر ماه فولی بالغ داری؟منم ۱۴ ماهه اقدامم

بله عزیزم من هر ماه فولیکول دارم

پریود کاملا منظم

مشکل هورمونی هم ندارم

رحم و لوله ها سالم...

همسرمم اوکیه از هر لحاظ

ولی نشده که نشده حتی با ivf

چی بگم عزیزمایشالا خدا بهترینهارو برات بخوادمن ک از دکتر تهرانی جواب گرفتم و تا عمر دارم دعاگوشم

ممنونم از دعات

خدا خواسته مادر بشی دکترا واسطه ان 

همونطور که من بدون هیچ مشکلی نشدم

چون اون نخواست🥲