2777
2789
عنوان

کسایی که بچه ندارن درک می کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 81 پست
اتفاقا باشگاه هم میرم یک سالیه ورزش می کنم وزنم پارسال این موقع ۷۱ بود بازم هیچ موقع مشکل تخمدان و ر ...

تاپیک هاتو یه نگاه سر سری کردم 

تا اونجا که متوحه شدم سپتوم داشتی همسرت اسپرم ضعیف داشته خب اینا خودش باعث تاخیر در بارداری 

درمان کردی به امید خدا همین امسال میشه

تاپیک هاتو یه نگاه سر سری کردم تا اونجا که متوحه شدم سپتوم داشتی همسرت اسپرم ضعیف داشته خب اینا خودش ...

سپتوم مشکلی ایجاد نمی کنه، من قبل هیستروسکوپی که متوجهش بشم یه ivf مثبت داشتم که سقط شد، با هیسترو سپتوم ها رو برداشتن، 

آزمایش همسرم هم بعدا مشخص شد که اشتباه شده بوده، تکرار کردیم و دکتر زنان جوابشو دید گفت ماه اول اقدامت باید میشدی ! 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سپتوم مشکلی ایجاد نمی کنه، من قبل هیستروسکوپی که متوجهش بشم یه ivf مثبت داشتم که سقط شد، با هیسترو س ...

جاری من بخاطر سپتوم بچه اش سقط شده یه دکتر معروف رفت اون بهش گفت بعد براش عمل کرد فعلا اقدامه 

جاری من بخاطر سپتوم بچه اش سقط شده یه دکتر معروف رفت اون بهش گفت بعد براش عمل کرد فعلا اقدامه

مال اون حتما خیلی بزرگ بوده 

ایشالا زود نتیجه بگیرن دوباره.

خداروشکر که مشکلی نداری دهن بقیه رو کنترل کن بسپر به زمان میشه صد درصد

ممنونم به امید خدا ایشالا

راه زیاد هست 

فوقش می رم بچه از شیر خوارگاه برمیدارم.

خدا بزرگه.🙏

ببین عزیزم من چون خودم بچه دارم نمیتونم درک کنم اونی که نداره دوسداره داشته باشه ولی باور کن چیز خاصیو از دست ندادی ببین خیلی از دغدغه ها فکرو خیالو نداری اگه شدی چه بهتر نشدی هم فدای سرت انشالا خدا به دلت نگا کنه 

ما از اول ازدواج توافق کردیم بچه نیاریم 

هرکس هم بهم گفت خدا بهت بده گفتم تصمیم شخصیه و ما علاقه ای به داشتن بچه نداریم 

خیلی جدی برخورد کن 

ده ساله ازدواج کردیم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ببین عزیزم من چون خودم بچه دارم نمیتونم درک کنم اونی که نداره دوسداره داشته باشه ولی باور کن چیز خاص ...

چه جالب جزء معدود کسایی هستی که اینو می گی. چون به هر کی می گیم نمی خوایم چشماشون رو یک جوری گرد می کنن انگار کفر گفتیم.. واقعا ۴سال اول ازدواج نمی خواستم، هر کیم هر چی می گفت به کتفم بود، اما وقتی خواستم و نشد، اذیت شدم. دیگه کوچکترین نگاه و حرف برام شکنجه است.

الان عمیقا می خوام با تمام وجود. ولی... افتاد مشکل ها.

ما از اول ازدواج توافق کردیم بچه نیاریم هرکس هم بهم گفت خدا بهت بده گفتم تصمیم شخصیه و ما علاقه ای ب ...

ما هم اولش نمی خواستیم، بعد ۴سال نظرم عوض شد. الان می خوام، ولی به کسی نگفتم دکتر میریم یعنی ای وی اف هم کردم و نشده، از نگاها، برخوردا خسته شدم دلم شکسته.. حتی می دونم چه کسایی خوشحالن از این بابت.. این که هر موفقیتی به دست میاری بدتر ضعفت رو می کنن تو چشمت.. نمی ذارن از زندگی مون لذت ببریم. مسافرت رفتیم کلی پشت سرمون گفتن اینام نمی دونن چطوری خودشون رو سرگرم کنن و...💔

چه جالب جزء معدود کسایی هستی که اینو می گی. چون به هر کی می گیم نمی خوایم چشماشون رو یک جوری گرد می ...

میاری نگران نباش ولی وقتی اوردی شاید یروزی به حرفم رسیدی ادما شوهر ندارن زن ندارن هلاکن ازدواج میکنن میبینن اش دهن سوزیم نبود زندگی‌مشترک بچه حالا بدتر نداشته باشی میگن بدبخت عالمی ببین پدرشوهر من بچه هاش یدونه بچه دارن میگف بدیختن فلانن چرا چون یدونه دارن همش هرکاری کنی زر زر زر تمومی نداره الان گیر دادن به غذاخوردن خوابیدن بچه من بدون بچه اوردی راحت نمبشی اول مصیبتاته اینقد کلافت میکنن با تز دادن میگی شکر خوردم بچه اوردم حالا دوست من یازده ساله بچه نداره شوهرش نمیخواد خواهرشم جاریش شذه اون اورد ولی خواهرش میگف یجوری دوستم بابقیه برخورد جدی کرده جرات نمیکنن دیگه بهش بگن یکی بیار

ما هم اولش نمی خواستیم، بعد ۴سال نظرم عوض شد. الان می خوام، ولی به کسی نگفتم دکتر میریم یعنی ای وی ا ...

بخدا مهم نیست نظرشون 

بیخیال شو و بی تفاوت

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌