2777
2789

بنظرتون ساعت چند تا چند خواب و بیداریم باشه خوبه برای مطالعه البته  بیداریم می‌خوام صبح زود باشه چون اگر از ساعت 6 به بعد خواب باشه روزی رو اصلا بدنم کسل میشه 

۱۱ شب تا ۹ صبح خواب

۹ تا ۹.۳۰ صبحانه

۹.۳۰ تا ۱۳ نی نی سایت

۱۳ تا ۱۴ ناهار

۱۴ تا ۱۶ خواب بعد از ظهر

۱۶ تا ۱۸ فضای مجازی

۱۸ تا ۲۰ نی نی سایت

۲۰ تا ۲۰.۳۰ شام

۲۰.۳۰ تا ۲۳ تلویزیون

با این برنامه ان شاالله موفق میشی.

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱ شب تا ۹ صبح خواب۹ تا ۹.۳۰ صبحانه۹.۳۰ تا ۱۳ نی نی سایت۱۳ تا ۱۴ ناهار۱۴ تا ۱۶ خواب بعد از ظهر۱۶ تا ...

ممنونم لطف کردید با  جزییات تایپ کردید فقط اگر صبح زودتر بخوام بشه حدودا چند خوبه چون صبح اگر خواب باشم از بچگی عادت کردم اینگار کسل میشم

ممنونم لطف کردید با جزییات تایپ کردید فقط اگر صبح زودتر بخوام بشه حدودا چند خوبه چون صبح اگر خواب ب ...

الان تیکه انداختی؟؟؟؟؟

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

11 بخواب و همون ۶ ک گفتی راحتی بیدار بشوببین به خودت سخت نگیر درست برنامه ریزی بشه بهمشون میرسی

ممنونم بله آخه منم هیچی نخوندم اصلا برا نهایی و مدتی دور بودم از ترس نزدیک یک سال خورده ای البته ریاضی و زیست چرا