2777
2789
عنوان

آلرژی فصلی

83 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیز،

من آلرژی فصلی دارم و هر سال بهار حسابی اذیت می‌شم، مخصوصاً با عطسه، آبریزش بینی، خارش گلو و تنگی نفس. دکتر برام داروهای ایروکاست و آلبوترول نوشته، ولی می‌خوام بدونم از نظر تغذیه، چه غذاهایی برای آلرژی فصلی ضرر دارند؟  

از طرفی، من کم‌خونی هم دارم و می‌خوام رژیم غذایی مناسبی داشته باشم که سطح آهن بدنم بالا بره و احساس ضعف نداشته باشم.

⚡I have myself

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خربزه و زرد آلو ملون و طالبی و توت فرنگی میخوردم دیوونه میشدم الان نمی‌خورم گردو هم همینطور 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من رفتم فوق تخصص. برای منم ایروکاست، شربت نعتاع اسپری بینی نوشت ولی گفت مهم تر از اینا این هست که فست فود، دوغ، نوشابه، سس، بستنی نخوری. راست هم گفت هرموقع از این چیزا خوردم بدتر شدم

من خربزه و زرد آلو ملون و طالبی و توت فرنگی میخوردم دیوونه میشدم الان نمی‌خورم گردو هم همینطور

حالا به من گفتن توت فرنگی بخورم گردو هم شنیدم خوبه ولی از ترسش هیچی نمیخورم ، بدتر کم خونیم شدیده خیلی ضعیف شدم 

⚡I have myself
من رفتم فوق تخصص. برای منم ایروکاست، شربت نعتاع اسپری بینی نوشت ولی گفت مهم تر از اینا این هست که فس ...

من خودم رفتم آمپول بتامتازون ال آ زدم بعدش از عوارض شنیدم 😔

خارش گلو وعطسه ام خوب شد ولی تنگی نفس اذیتم 🤦‍♀️

⚡I have myself
حالا به من گفتن توت فرنگی بخورم گردو هم شنیدم خوبه ولی از ترسش هیچی نمیخورم ، بدتر کم خونیم شدیده خی ...

شیره انگور عالی بخور بریز تو شیر بخور هر روز صبح ببین زرشک کوهی تو شهر ما بهش میگن زرک فصلش ماه دیگه است فکر کنم اومد بیرون بگیر قشنگ تمیز کنش بعدش بذار بجوشه و شربت ککن چون دونه داره حتما صافش کن عالیه واسه کم خونی من فصلش بشه میگیرم که درست کنم واسه خودمون 

من خودم رفتم آمپول بتامتازون ال آ زدم بعدش از عوارض شنیدم 😔خارش گلو وعطسه ام خوب شد ولی تنگی نفس اذ ...

ببطن گلم بتامتازون تا ۸ ماه کلسیم به بدنت نمیرسه و بگم باعث چاقیت بشه