2777
2789

ما رسم دادن جهزیه نداریم و هستن هنوز بعضیا که اگه پسر وسیله داشته باشه دیگه به دختر جهاز نمیدن حالا یه تیکه طلا به دخترشون میدن 

اما تو این دوره و زمونه سمت ما با اینکه رسم نیست اما میگن زشته و هیچکس دخترش دست خالی نمیفرسته و مادر خودم هم قبل عقدم این چیز رو تایید کرد 

اما از وقتی عقد کردم جز چند تا تیکه ظرف و دیگ که از قبل هم داشتن هیچ چیزی برای من نگرفتن 

و وقتی میگم فلانی برای دخترش خرید میگه دروغ میگن نخریدن همه رو میگه دروغ من بودم باشون نخریدن 

واقعا دیشب بحثمون شد و بهم گفت گربه صفت و چشم سفید که خوبی هارو نمیبینی من خودم شاغلم و واسه خودم فرش و لوازم برقی و اشپزخونه زیاد خریدم اما توقعم از خانوادم بیشتر بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه بابام میخواست جهیزیه بده و رسم جهیزیه هم داریم هیچی ازشون قبول نکردم . از خانواده همسرم هم چیزی قبول نکردیم خودمون دوتایی خیلی ساده ولی قشنگ رفتیم وسایل قسطی خریدیم . یه خونه ۴۵ متری اجاره کردیم یه عروسی شیک ولی جمع و جور گرفتیم و رفتیم سر زندگیمون . استقلال بهمون حس خیلی خیلی خوبی میداد و یاد گرفتیم چجوری پیشرفت و برنامه ریزی داشته باشیم 

نه خیلییی تحت فشار بودم شیربها گرفتن از شوهرم با اون وسایل گرفتن در حد ضروریات و خیلی معمولی

ما رسم شیر بها نداریم فقط پول طلا شوهر میده به دختر که برای خرید طلاس نه چیز دیگه و خانواده دختر عشقی به دخترشون کمک میکنن که خانواده من کمک خاصی نکردن یه سرویس غذا و یه سرویس دیگ و یه سرویس چای خوری و یک چای ساز که از چندین سال قبل داشتن و به من دادن 

خب حتما ندارن عزیزمولی خیلی بد میشه یه عمر مثل من باید طعنه بشنوی

ما رسم نیست یعنی کسی حق نداره حرفی بزنه سمت ما عشقی کمک میکنن نه شیربها میگیرن نه چیزی اما من خودم توقع داشتم از خانوادم 

خانوادم دارن خونه میخرن الان درسته با وام و قسط اما تو این شرایط ازدواج من 

با اینکه بابام میخواست جهیزیه بده و رسم جهیزیه هم داریم هیچی ازشون قبول نکردم . از خانواده همسرم هم ...

خیلیم عالی عزیزم منم به خانوادم کفتم که دیگه چیزی از شما قبول نمیکنم 

و خانواده همسرم هم کلا ندارن 

اما ما هر دو خیلی. کم سنیم همسرم توقعی نداره اما من چون قبلا حرفای مادرم شنیده بودم توقع داشتم 

من خودم توقعی نداشتم، چون تمام سالهای تحصیل در دانشگاه خانواده حمایتم کردند. زمانی هم که ازدواج کردم، شاغل بودم و درامد خوبی داشتم. خودم و همسرم وسایلی که نیاز داشتیم خریدیم. سیسمونی هم خودم خریدم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خیلیم عالی عزیزم منم به خانوادم کفتم که دیگه چیزی از شما قبول نمیکنم و خانواده همسرم هم کلا ندارن ام ...

درک میکنم شاید اگر مادرت میگفت دوست دارم وسیله بدم ولی دستم خالیه راحت تر کنار میومدی . ولی الانم خیلی بهش فکر نکن خودت شاغلی وام ازدواج هم هست بگیر و خرید کن