2777
2789
عنوان

از خانوادتون موقع خرید جهاز راضی بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست
من خودم توقعی نداشتم، چون تمام سالهای تحصیل در دانشگاه خانواده حمایتم کردند. زمانی هم که ازدواج کردم ...

من در امدم خیلی پایینه یعنی مدته برای خودم هیچ چیزی نخریدم سن هر دومون کمه 23سال 

خداروشکر  که دستم تو جیب خودم بود ولی کل جهیزیمو خانوادم دادن با ۱۲۰ تومن هم پدرم به عنوان  هدیه بهم داد  بله از جهیزیم  و هدیه هایی که بهم دادن راضی بودم

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم شاید اگر مادرت میگفت دوست دارم وسیله بدم ولی دستم خالیه راحت تر کنار میومدی . ولی الانم خی ...

دقیقا ای کاش میگفت دستم خالیه خودش هی این و اون میکشه وسط که خانوادشون نخریدن و دروغه اصن من حواسم به هیچی نبود خودش توجه منو جلب کرد به این چیز 

خداروشکر که دستم تو جیب خودم بود ولی کل جهیزیمو خانوادم دادن با ۱۲۰ تومن هم پدرم به عنوان هدیه بهم ...

عزیزم خیلی خوبه اینطوری بعد ازدواج با افتخار میگی خانوادم گرفتن هر چند تو شاغل باشی اما دختر دوست داره بگه خانوادم اینو گرفتن 

عزیزم خیلی خوبه اینطوری بعد ازدواج با افتخار میگی خانوادم گرفتن هر چند تو شاغل باشی اما دختر دوست دا ...

درسته خیلی خوشحالم واقعا هیچی برام کم نذاشتن همیشه همه جا پشتیبانم بودن

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس