2777
2789

نمی دونم برم سر کار یا نه!صندوق دار ی کتابفروشی معروف محیط کارش خوبه واسه سرگرمی نشد فک نکنم درامد چندانی داشته باشه حقوقش و نپرسیدم!ولی دو دلم دو شیفت کاری داره ۹تا۳ و۳تا ۱۰شب ب نظرم زیاد میاد !!!شوهرم زیاد مایل نیس ولی گذاشنه ب بر خودم ک برم یا نه از طرفی می خوام بچه دار شم نمی دونم والله برم نرم!!!؟

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه که نه اولویت مادر شدن هست

بله بچه دار شدنن موضوع مهمیه بخاطر همینم دو دلم،از طرفی چون حوصله ام سر میره تو خونه از بس همه میگن چیکار میکنی تو خونه تنهایی خسته نمیشی گفتم برم سر کار الان باید زنگ بزنم اطلاع بدم میام یا نه!

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

بله بچه دار شدنن موضوع مهمیه بخاطر همینم دو دلم،از طرفی چون حوصله ام سر میره تو خونه از بس همه میگن ...

عزیزم خود دانید

من از شرایط شما خبر ندارم که آمادگی مادر شدن رو دارید یا نه

ولی هیچ چیزی در این دنیا بالاتر از تربیت یک فرزند خوب نیست و تا جوان هستید و انرژی دارید حیفه استفاده نکنید

اگه یه شغل خاصی داشتید خب مسئله فرق میکرد اما اینکه برای سرگرمی برید اونم تا ۱۰ شب به نظر من اتلاف وقته