2777
2789
عنوان

افسردگی و باشگاه

358 بازدید | 26 پست

بنظرتون باشگاه رفتن تأثیر داره توی ایجاد روحیه ی مثبت و درمان افسردگی؟

دیگه چیا خوبه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ورزش خوبه باشگاه نرفتیم صبحا بروپیاده روی فضای باز بهتره دوستم پیدا میکنی

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش خوبه باشگاه نرفتیم صبحا بروپیاده روی فضای باز بهتره دوستم پیدا میکنی

از آدما زده شدم 

دوست ندارم با کسی ارتباط بگیرم 

ولی دلم میخواد حال روحیم خوب بشه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

اگه میتونی رقص برو یا ورزشایی که خیلی انرژی رو بالا میبره مثلا ایروبیک فکر کنم اینطور باشه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

شنا 

کلاس هنری حالا چه موسیقی چه هنر دست 

کلاس های کامپیوتری 

هلال احمر 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

بلهو شنا اسب سواریاینا خیلی خوبه موسیقی شاد مطلقا و تغذیه و فیلم و سریال خوب و و و معاشرت با انسانها ...

آدم خوش انرژی دورم نیس 

ولی خب بقیه ی چیزا فراهمه 

نمیدونم چرا توان بلند شدن از جامو ندارم

شنا کلاس هنری حالا چه موسیقی چه هنر دست کلاس های کامپیوتری هلال احمر

آهنگ بیکلام یادم رفت 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

آدم خوش انرژی دورم نیس ولی خب بقیه ی چیزا فراهمه نمیدونم چرا توان بلند شدن از جامو ندارم

خودت باید اراده کنی وگرنه افسردگی مثه یه مرداب میکشونتت داخل

یاعلی بگو عوض کن حال و هوای بد رو 

دارو درمانی هم لازمه درکنار اینایی که گفتیم

اگه میتونی رقص برو یا ورزشایی که خیلی انرژی رو بالا میبره مثلا ایروبیک فکر کنم اینطور باشه

توی خونه نمیشه کاری کرد انرژی بالا بره؟

توی خونه نمیشه کاری کرد انرژی بالا بره؟

نه حتما از خونه دربیا بیرون 

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

ویتامین دی و امگا۳ بدنت نرماله ؟

نه 

هم d پایینه 

هم فقر آهن دارم 

هم کمخونی 

کلا خونی مشکل دارم

نه هم d پایینه هم فقر آهن دارم هم کمخونی کلا خونی مشکل دارم

پس مشمل اصلیت همینه 

کمبود ویتامین بخصوصd  افسردگی شدید میاره

بیحالیتم از همینه

بیوفت دنبال کارای درمان 

مطمعن باش ویتامین‌هات تکمیل شن خوب میشی

ورزش یادت نره 

سریال و اهنگ غمگین ممنوع 

خبرای بد خوندن ممنوع