2777
2789
عنوان

خدا هیچ دختری رو مثل من خوار نکنه

442 بازدید | 24 پست

که باید همیشه برای شهریه دانشگاه پول ماهانه شهریه خوابگاه و کرایه دستم پیششون دراز باشه ترمی 40شهریه پولکرایه و خورد و خوراک و همهچی کاش منم از اون دخترای خوش اقبال سفید بخت بودم که با اولین خواستگارم تو 18سالگی ازدواج میکردم الان دیگه اصلا فک کنم نشه دیگه ازدواج کنم هعی کاش اینقدر سیاه بخت نبودم

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترمی ۴۰ میلیون ؟

زیاده .... نیست ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب خیلیای دیگه همین شرایطو دارن و دارن درس میخونن. سعی کن کنار درست یه شغل کوچیکم پیدا کنی که عذاب وجدان نداشته باشی

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

رشتت چیه ک ترمی چهل تومن هس

پیرا ازاد میخونن

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

ما ی خونواده ۵ نفره هستیم ک حقوق شوهرم ۲۵ تومنه اونوقت شهریه شما ی نفر دوبرابر این مبلغه باید ب خانوادتون هم حق بدین ک پرداختش براشون سخت باشه و بهتره خودتم ی کارزارهای وقت پیدا کنی تا کمک خرج باشی