2777
2789
عنوان

افسردگی و باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 26 پست
پس مشمل اصلیت همینه کمبود ویتامین بخصوصd افسردگی شدید میارهبیحالیتم از همینهبیوفت دنبال کارای درمان ...

ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم 

دعا کن اراده کنم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر بچه هات خودتو درمان کن

درست میگی 

خیلی تحت فشارن اوناهم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم دعا کن اراده کنم

مطمعنم میتونی 

فقط بخواه

بخاطر بچه هات 

بخاطر جوونی خودت

این چیزی نیست که تموم نشه ، میشه فقط باید بلند شی 

منفعل نباش 

خودت باید به خودت کمک کنی 

وزنت بالاست؟

نه مثل قبل

الان پایین اومده 

یه ۵ کیلوی دیگه باید کم کنم

نه مثل قبل الان پایین اومده یه ۵ کیلوی دیگه باید کم کنم

خب پس ممکنه باشگاه تاثیر خاصی نداشته باشه یا اگرم داشته باشه کم باشه! مگر اینکه بری ورزشای مورد علاقت،مخصوصا اگر گروهی باشه

علت افسردگیت چیه گلم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خب پس ممکنه باشگاه تاثیر خاصی نداشته باشه یا اگرم داشته باشه کم باشه! مگر اینکه بری ورزشای مورد علاق ...

علتاش خیلی زیاده 

توان گفتنش نیس 

خلاصه بخوام بگم 

ترومای بچگی 

ازدواج اجباری 

ازدواج تو ۱۴ سالگی 

بچه دار شدن اجباری 

سرخوردگی 

پیشرفت نکردن

حامی نداشتن

علتاش خیلی زیاده توان گفتنش نیس خلاصه بخوام بگم ترومای بچگی ازدواج اجباری ازدواج تو ۱۴ سالگی بچه دار ...

خیلیاشو میشه جبران کنی گلم

زیاد هم توی مجازی خصوصا اینستا نچرخ! مجازی به همه این حسهارو میده، چه دیر ازدواج کنن چه زود، چه دیر بچه بیارن چه زود و...! کلا کارش همینه که از مخاطب یه افسرده بسازه! الان من تورو جلوتر از خودم میدونم! چون 28 سالگی ازدواج کردم و الان بچه میخوام ولی بچه دار نمیشم!

بالای نود درصد کسایی که به بهونه پیشرفت دیر ازدواج کردن هیچ پیشرفتی نکردن! کسی اهل پیشرفت باشه بعد از ازدواجم پیشرفت میکنه(زیاد دیدم)! اینا شعار یا دلداری نیست، واقعیت محضه! من پشیمونم 28 سالگی ازدواج کردم باید زودتر ازدواج میکردم، خصوصا که توی مجردی دستاورد خاصی نداشتم و انگار عمرم به بطالت گذشت، حالا هم که بچه دار نمیشم! البته درمورد ازدواج اجباریت حرف خاصی ندارم، فقط اینکه یا شوهرت تلاشی نکرده برای جلب محبتت یا که تو مقاومت کردی در برابر دوس داشتنش! در هر صورت دیگه گذشته ها گذشته، از الان به بعدت رو بساز و آباد کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

@niniyar‍ این کاربر رسیدگی بشه بهش تو تاپیک های بقیه توهین می‌کنه حرفهای زشت میزنی بمن میگه پیک می ل ...

این خانوم با همدستی یه آقای دیگه به مدافعان وطن توهین میکنه 

و الان هم به من تهمت میزنه